Ο πρίγκιπας William έκανε έκπληξη σε μια οικογένεια που παραμένει σε καραντίνα

Ο δούκας μίλησε με ένα παιδί που πάσχει από κυστική ίνωση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O πρίγκιπας William "πλησιάζει" ευάλωτες οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με ένα δελτίο από το παλάτι του Kensington, ο δούκας του Cambridge έκανε έκπληξη σε ένα αγόρι με κυστική ίνωση, τον Kaydyn, και τη μητέρα του Leanne, με μία βίντεο κλήση. Ο William μίλησε μαζί τους για το πώς ανταπεξέρχονται κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ενώ ο κόσμος σιγά σιγά επανέρχεται στην κανονικότητα, μετά την υγειονομική κρίση. Εξαιτίας της κατάστασής του, ο Kaydyn ανήκει στις ευπαθείς ομάδες που θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν από τον COVID-19 και έτσι παραμένει σε καραντίνα. 

"Είναι πιο δύκολο το να ξέρετε ότι το lockdown σιγά σιγά τελειώνει;" ρώτησε ο William την οικογένεια στο call, που μεταδόθηκε στο Τhe One Show του BBC. "Ναι βέβαια, και όταν ο Kaydyn άκουσε τα νέα η πρώτη του αντίδραση ήταν "θα μπορούμε να βγούμε τώρα;", εγώ του απάντησα πως αυτό δε γίνεται και μετά αναρωτήθηκε γιατί όλοι μπορούν και αυτός όχι" εξήγησε η Leanne. 

Ο William φρόντισε να τους υπενθυμίσει πως δεν είναι μόνοι τους, καθώς συνεχίζουν να μένουν σπίτι και ότι ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να σκέφτεται και να φροντίζει την υγεία τους, καθώς θα επιστρέφουν και αυτοί με τη σειρά τους στην κανονικότητα. 

"Πολύς κόσμος θα ξεκινήσει να πηγαίνει πίσω στις δουλειές του και θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε εσάς, που θα δυσκολευτείτε να το κάνετε" είπε ο δούκας.