Μπορείτε να βγείτε ένα εικονικό ραντεβού με τον Keanu Reeves

Ο ηθοποιός προσφέρει τον χρόνο του για καλό σκοπό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Keanu Reeves προσφέρει λίγο από τον χρόνο του για καλό σκοπό. Ο ηθοποιός δημοπρατεί ένα ραντεβού μέσω Zoom, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά. Το ποσό ανέρχεται ήδη στα 16 χιλιάδες δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί. 

Ο 55χρονος ηθοποιός προσφέρει 15 λεπτά από τον χρόνο του σε έναν τυχερό νικητή ως μέρος ενός διαδικτυακού εράνου για το Camp Rainbow Gold. Ο οργανισμός που έχει ως έδρα του το Αϊντάχο, είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά με καρκίνο, που τυχγάνει να κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Keanu: Η μικρότερη αδερφή του ηθοποιού έδωσε τη δική της εξαντλητική μάχη με τη λευχαιμία. Ευτυχώς, θεραπεύτηκε αφού αντιμετώπισε την ασθένεια για 10 χρόνια, χάρη σε εκτεταμένες θεραπείες. Και από τότε, ο Keanu δίνει πίσω ό,τι μπορεί, έτσι ώστε να έχουν την ίδια ιατρική περίθαλψη άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. 

Ο ηθοποιός έχει πάρει πολύ σοβαρά την αποστολή του, καθώς φέρεται να δωρίζει το 70% των εσόδων του από το The Matrix σε κέντρα θεραπείας καρκίνου ενώ έχει ανοίξει ακόμη και ένα δικό του ίδρυμα.

Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα γενναιόδωρες, μπορείτε να υποβάλετε την προσφορά σας για ένα ραντεβού με τον Keanu. Προφανώς, ο ηθοποιός θα είναι έτοιμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις του υψηλότερου πλειοδότη και ίσως να μοιραστεί - εικονικά - ένα ποτήρι κρασί.