Η Vanessa Bryant έχει μπλοκάρει τους Instagram λογαριασμούς των fans για τον Kobe και τη Gianna

Η ίδια εξήγησε τον λόγο για την απόφασή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Vanessa Bryant έχει μπλοκάρει τους Instagram λογαριασμούς των fans που είναι αφιερωμένοι στον Kobe και τη Gianna, εξηγώντας τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση με τη 17χρονη κόρη της Natalie.

Στην ανάρτηση, η Vanessa εξήγησε ότι ήταν "πολύ δύσκολο" για αυτήν και τη Natalie να βλέπουν συνεχώς φωτογραφίες του Kobe και της Gianna, μετά τον θάνατό τους μαζί με επτά άλλους ανθρώπους σε συντριβή ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου. Η Vanessa έγραψε. "Δυστυχώς, η @Nataliabryant και εγώ έπρεπε να μπλοκάρουμε τις σελίδες θαυμαστών γιατί ήταν πολύ δύσκολο να συνδεόμαστε στο διαδίκτυο και να βλέπουμε συνεχώς φωτογραφίες των αγαπημένων μας Gigi και Kobe κάτω από κάθε τετράγωνο των σελίδων εξερεύνησης. Ο αποκλεισμός των σελίδων που δημιουργήθηκαν από τους θαυμαστές βοήθησε στην αλλαγή του αλγορίθμου". "Σας αγαπάμε, αλλά σας παρακαλώ να καταλάβετε ότι το κάναμε αυτό σε μια προσπάθεια να γιατρευτούμε κι όχι επειδή δεν σας εκτιμάμε" πρόσθεσε. 

Μια μέρα μετά την ανάρτηση της Vanessa στο Instagram, η ίδια μοιράστηκε ένα βίντεο του Kobe από το 2009, τότε που η ομάδα του, οι Los Angeles Lakers, κέρδισε το Πρωτάθλημα NBA. Στο βίντεο, ο Κόμπε μιλάει συγκινημένος για το "μακρύ ταξίδι" που έπρεπε να κάνουν οι Lakers, καθώς κρατάει στην αγκαλιά του την Gianna, που τότε ήταν 3 ετών. "Πριν από 11 χρόνια σήμερα", έγραψε η Vanessa. "Δύσκολο να το παρακολουθήσω χωρίς να πονέσει η ψυχή μου, αλλά τόσο ευγνώμων που έχουμε αυτά τα βίντεο για να τα ξαναβλέπουμε όταν νιώθουμε ότι ο χρόνος είναι σωστός".