Η Emma Watson έχει έναν νέο ρόλο - έκπληξη

Η ηθοποιός γίνεται το νεότερο μέλος του ομίλου Kering.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Emma Watson ανήκει πλέον στο δυναμικό του γαλλικού ομίλου Kering. Η εταιρεία όρισε την ηθοποιό μέλος του διοικητικού συμβουλίου αλλά και πρόεδρο της επιτροπής αειφορίας. Η Watson, που αποτελεί το νεότερο μέλος του ομίλου, υποστηρίζει με θέρμη τη βιώσιμη μόδα, και το Good On You, μια εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει στους καταναλωτές να ελέγχουν τα διαπιστευτήρια βιωσιμότητας των fashion brands. 

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης, οι μέτοχοι της Kering ενέκριναν τον διορισμό της Watson, αλλά και των στελεχών Jean Liu και Tidjane Thiam. Ο Thaim διορίστηκε επίσης πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου του διοικητικού συμβουλίου.

"Οι γνώσεις και ικανότητές τους, καθώς και η πολλαπλότητα του υπόβαθρου και των προοπτικών τους θα είναι πολύτιμες προσθήκες στο διοικητικό συμβούλιο του Kering", δήλωσε ο François-Henri Pinault, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Kering. "Η συλλογική νοημοσύνη που προέρχεται από διαφορετικές απόψεις και ο πλούτος διαφορετικών εμπειριών είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον του οργανισμού μας. Είμαι περήφανος που προσθέτω τόσο εντυπωσιακά ταλέντα στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ