Η Halle Berry απολαμβάνει τη ζωή της ως single και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης

"Δεν αισθάνομαι πλέον την ανάγκη για μια σχέση, οπότε δεν νιώθω την ανάγκη να βιαστώ ή να δεχτώ κάτι που δεν είναι απόλυτα κατάλληλο για μένα"

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η single ζωή ταιριάζει πολύ στη Halle Berry και το ξέρει. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της σε ένα Instagram Live με τη φίλη της Lena Waithe, η Berry μίλησε για την απόφασή της να παραμείνει ελεύθερη μετά το διαζύγιό της με τον Olivier Martinez. Η ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο με τον γάλλο ηθοποιό, τον 6χρονο πλέον Maceo Martinez και μια κόρη Nahla Aubry, 12 ετών σήμερα, με τον πρώην σύντροφό της και μοντέλο από τον Καναδά, Gabriel Aubry. 

"Έχω μάθει πολλά από τα παιδιά μου. Είναι η καλύτερη παρέα για μένα αυτή την περίοδο και από όταν χώρισα τον μπαμπά του Maceo, είμαι μόνη μου περίπου τρία χρόνια τώρα. Με απόφασή μου σίγουρα" είπε η Berry κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, σύμφωνα με το People. "Έχω αποφασίσει να αφιερώσω χρόνο. Είμαι άτομο με προσανατολισμό προς τη σχέση, θέλω πάντα να είμαι με κάποιον. Αλλά αποφάσισα πώς όχι, θα ρίξω τους ρυθμούς μου και περάσω χρόνο μόνη μου".

"Ήξερα ότι θα έπαιρνα τουλάχιστον ένα χρόνο, ένα ολόκληρο έτος" δήλωσε η Berry για την απόφασή της να μείνει μόνη μετά τον γάμο. "Ο ένας χρόνος οδήγησε στα δύο χρόνια και τώρα στο τρίτο. Αλλά είμαι καλά γιατί νομίζω ότι έχω τον χρόνο να σκεφτώ τι θα ήθελα να προσελκύσω στην επόμενη σχέση μου". "Δεν αισθάνομαι πλέον την ανάγκη για μια σχέση, οπότε δεν νιώθω την ανάγκη να βιαστώ ή να δεχτώ κάτι που δεν είναι απόλυτα κατάλληλο για μένα" συνέχισε. "Όχι ότι δεν πάει κάτι καλά με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, αλλά θα περιμένω το ταίρι μου ή θα μείνω μόνη και θα είμαι με τα παιδιά μου και θα ζω όπως εγώ θέλω".