Το νέο podcast της Kim Kardashian αφορά τις μεταρρυθμίσεις στο ποινικό δίκαιο

Η εκπομπή θα επικεντρωθεί στο ερευνητικό έργο της συμπαραγωγού της Lori Rothschild Ansaldi.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Spotify και η Kim Kardashian West κατέληξαν σε μια συμφωνία για ένα νέο podcast που θα εστιάζει στις μεταρρυθμίσεις του ποινικού δίκαιου. Τα νέα για την επικείμενη συμφωνία αποκάλυψε πρώτη η Wall Street Journal, παρουσιάζοντας την Kardashian και την τηλεοπτική παραγωγό Lori Rothschild Ansaldi ως συμπαραγωγούς. Το show θα μεταδοθεί αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Spotify.

Το podcast θα ακολουθήσει το ερευνητικό έργο της Ansaldi σχετικά με την υπόθεση του Kevin Keith, ο οποίος εμμένει στην αθωότητά του μετά την καταδίκη του για τριπλή ανθρωποκτονία το 1994. Ο Keith καταδικάστηκε σε εκτέλεση στο Οχάιο, αλλά ο πρώην κυβερνήτης Ted Strickland ανέστειλε τη θανατική του ποινή το 2010, αφού οι δικηγόροι παρουσίασαν στοιχεία που έθεσαν αμφιβολίες για την ενοχή του.

Τα τελευταία χρόνια, η ιδρύτρια του SKIMS έχει επιδιώξει μεταρρυθμίσεις στο ποινικό δίκαιο, ολοκληρώνοντας παράλληλα το πρώτο έτος των νομικών σπουδών της τον περασμένο Ιανουάριο. Η Kardashian West ήταν ανάμεσα στους celebrities που τάχθηκαν υπέρ για την ελευθερία της Cyntoia Brown, μιας γυναίκας που στην εφηβεία της έπεσε θύμα του sex-traffiking και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία ενός 43χρονου άνδρα που απαίτησε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της όταν ήταν 16 ετών. Μετά από 15 χρόνια πίσω από τα κάγκελα, η δικαιοσύνη έδειξε επιείκεια στην Brown.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Kardashian West κυκλοφόρησε επίσης ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Kim Kardashian West: The Justice Project, on Oxygen.