Το αστείο meme της Anne Hathaway από το Devil Wears Prada για τη χρήση της μάσκας

"Μάσκες εν μέσω πανδημίας; Πρωτοποριακό".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Anne Hathaway πιστεύει ότι η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού είναι κάτι "πρωτοποριακό". Πριν από λίγες ημέρες, ο χρήστης του Twitter @AJhisnandez μοιράστηκε ένα ξεκαρδιστικό meme, εμπνευσμένο από μία εικονική στιγμή του The Devil Wears Prada.

Για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στην ταινία η Hathaway υποδύεται την Andrea "Andy" Sachs, μια βοηθό στο περιοδικό Runway. Ωστόσο, η Sachs προλαβαίνει τους γρήγορους ρυθμούς του περιοδικού και αρχίζει να επιδεικνύει τις δεξιότητες και τα ταλέντα της, ενώ αποκτά άψογο στυλ. Η Andy αφήνει εμβρόντητη τη συνάδελφό της, όταν μπαίνει στο γραφείο με τελείως διαφορετικό στυλ και φορώντας Chanel. Αυτή η σκηνή ενέπνευσε τον χρήστη @AJhisnande να μοιραστεί μια νέα εκδοχή της. 

"are you wearing the C—,” ξεκινάει το meme. "Ο CDC προτείνει τη χρήση μάσκας γιατί είμαστε ακόμα εν μέσω της πανδημίας του COVID-19? Ναι, τη φοράω”.

Το tweet κέρδισε γρήγορα την προσοχή, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 168.000 retweets, συμπεριλαμβανομένου ενός repost στο Instagram από την ίδια την Anne Hathaway. "Μάσκες προσώπου. Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Πρωτοποριακό ", έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα.