Η Εmily Ratajkowski έγινε ξανθιά

Το μοντέλο απαρνήθηκε το signature καστανό χρώμα των μαλλιών της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ακόμα μία celebrity που αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της στην καραντίνα είναι η Emily Ratajkowski, η οποία μοιράστηκε την αλλαγή μέσω Instagram. Το μοντέλο έχει πλέον ξανθά μαλλιά. Παρόλο που ο κόσμος την έχει συνδέσει με το καστανό, τώρα τόλμησε και κάτι τελείως διαφορετικό, σε συνεργασία με την Kérastase, καθώς είναι και πρέσβειρα της εταιρείας. 

"Το σχεδιάζαμε εδώ και πολλούς μήνες και τελικά το κάναμε" έγραψε η Rosa Carrico, Global President της Kérastase στο Instagram. Οι fans του μοντέλου βέβαια είναι κάπως μπερδεμένοι με αυτοί τη δραματική αλλαγή, όμως η ίδια λέει πως λατρεύει το νέο της look. 

H Emily Ratajkowski είναι ιδιαίτερα τολμηρή και κατά καιρούς έχει δοκιμάσει το fake pixie cut, το lob, τη φράντζα ενώ έχει φορέσει και ξανθιά περούκα. Αυτή τη φορά βέβαια η αλλαγή δεν οφείλεται σε κάποιο τέχνασμα αλλά είναι 100% αληθινή. 

Η εταιρεία, με την οποία η Emily συνεργάζεται από το 2018, φρόντισε να γίνει ομαλά η μετάβαση και να μην καταστραφούν τα μαλλιά της, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα. 

"Θεωρώ ότι τα μαλλιά μου είναι η αντανάκλαση της εσωτερικής μου δύναμης" είχε πει μεταξύ άλλων, όταν είχε ανακοινωθεί η συνεργασία της με την Kérastase.