Η Sophie Turner θα γεννήσει "τις επόμενες εβδομάδες"

Πηγή αναφέρει πως η ηθοποιός και ο σύντροφός της Joe Jonas θα καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί πολύ σύντομα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι Sophie Turner και Joe Jonas θα γίνουν γονείς πολύ σύντομα. Σύμφωνα με το Us Weekly, το ζευγάρι πρόκειται να υποδεχτεί το πρώτο του παιδί "τις επόμενες εβδομάδες" ενώ μια άλλη πηγή αναφέρει πως η Turner θα γεννήσει "στα μέσα του καλοκαιριού". Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια σχετικά με το ότι περιμένουν παιδί, πολλές πηγές επιβεβαιώνουν ότι σύντομα η οικογένειά τους θα μεγαλώσει. 

"Το να αποκτήσουν παιδιά και να ξεκινήσουν μια οικογένεια είναι στα σχέδιά τους" είχε πει άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο Us Weekly. "Πάντα ήξεραν ότι θέλουν παιδιά.”

Τις τελευταίες εβδομάδες το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να περπατάει στο Los Angeles καθώς η μάχη για την πανδημία συνεχίζεται. Η Turner εμφανίστηκε με ένα κομψό maternity στιλ, επιλέγοντας από hoodies και κολάν, μέχρι T-shirts και biker shorts, αλλά και ένα καρό σακάκι και crop top την περασμένη εβδομάδα. 

Επιπλέον οι δυο τους πήραν μέρος σε διαμαρτυρία του κινήματος Black Lives Matter. Η Turner μοιράστηκε το νέο και μέσω Instagram προσθέτοντας τη λεζάντα "Καμία δικαιοσύνη, καμία ειρήνη #BlackLivesMatter".