Πριγκίπισσα Diana | Έτσι πέρασε τα τελευταία της γενέθλια

Σπάνιες φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όντως ήταν η "πριγκίπισσα του λαού".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μόλις δύο μήνες πριν το αυτοκινητιστικό δυστύχημα του 1997 που έδωσε τέλος στη ζωή της, η Diana παρευρέθηκε σε ένα gala προς τιμήν της στο Λονδίνο. Φορώντας μία μαύρη τουαλέτα του σχεδιαστή Jacques Azagury, η πριγκίπισσα αφιέρωσε λίγο χρόνο πριν μπει στο χώρο της εκδήλωσης για να χαιρετήσει τους θαυμαστές της που περίμεναν απ' έξω.

Πριγκίπισσα Diana | Έτσι πέρασε τα τελευταία της γενέθλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπάνιες φωτογραφίες δείχνουν την Diana να χαμογελά καθώς κρατά μπουκέτα με λουλούδια και μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, θυμίζοντας σε όλους γιατί είχε χαρακτηριστεί "η πριγκίπισσα του λαού".

Celebrities Diana

Ο γιος της, πρίγκιπας Harry συνεχίζει το έργο της, καθώς μάχεται για την κοινωνική δικαιοσύνη. "Ξέρω ότι η μητέρα μου υπήρξε έμπνευση για πολλούς από εσάς και σας διαβεβαιώ ότι θα πολεμούσε κι αυτή μαζί σας. Σαν εσάς, δεν επέλεξε ποτέ τον εύκολο δρόμο, ούτε τον πιο δημοφιλή, ούτε τον πιο βολικό. Πολέμησε γι’ αυτά που πίστευε και για τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη" συνέχισε ο δούκας. "Τώρα, βλέπουμε περιπτώσεις που οι διακρίσεις, η απομόνωση και ο θυμός κυριαρχούν, ενώ ο πόνος και το τραύμα έρχονται στην επιφάνεια. Αλλά βλέπω την ελπίδα σε ανθρώπους σαν εσάς και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του κόσμου και την ικανότητά του να επουλώσει τις πληγές του, γιατί το μέλλον είναι στα χέρια σας.", είπε χθες στα Diana Awards.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ