Η Jennifer Garner δίνει συμβουλές για να διαχειριστείτε τον χωρισμό

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Ben Affleck.

HARPER'S BAZAAR TEAM

5 χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Ben Affleck, η Jennifer Garner μίλησε ανοιχτά για την δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της, μετά από σχετική ερώτηση θαυμάστριάς της στο Instagram.

"Μακάρι να είχα την ευτυχία και την αίσθηση της ασφάλειάς σου”, σχολίασε η follower της Garner στο Instagram, Shayn Vitti Avila. "Δεν το λέω με φθόνο, γιατί φαίνεσαι καλός και ευγενικός άνθρωπος. Οι πράξεις σου αυτό δείχνουν. Απλώς, βρήκα επιτέλους το κουράγιο να πω στον άντρα μου να φύγει από το σπίτι μετά από χρόνια συναισθηματικής κακοποίησης, και νιώθω ότι δεν θα ξαναβρώ ποτέ ευτυχία ή ασφάλεια. Νιώθω ηρεμία βλέποντάς σε αλλά ταυτόχρονα δεν πιστεύω ότι θα φτάσω ποτέ σε αυτό το σημείο. Αυτός είναι εκδικητικός και εγώ δεν έχω κανέναν. Γιατί τα λέω όλα αυτά σε μία ξένη; Πραγματικά δεν ξέρω”, έγραψε η follower κάτω από ανάρτηση της ηθοποιού.

Η Garner έσπευσε να απαντήσει σε αυτό το τόσο προσωπικό μήνυμα, προσφέροντας την δική της συμβουλή. "Λυπάμαι πολύ που φαίνεσαι τόσο στεναχωρημένη. Ελπίζω ότι έχεις στην ζωή σου δυναμικές γυναίκες που θα σού υπενθυμίσουν την δύναμη και την αξία σου. Ελπίζω, ακόμα, ότι θα μπορέσεις να ηρεμήσεις το μυαλό και την καρδιά σου με διαλογισμό, άσκηση ή τέχνη. Το γέλιο θα έρθει ξανά στη ζωή σου και, πραγματικά, αξίζει να παλέψεις γι¨αυτό. Μέχρι τότε, στέλνω όλη μου την αγάπη”, έγραψε.

Πηγή: madamefigaro.gr