Ξεκίνησε η δίκη της υπόθεσης κακοποίησης της Amber Heard από τον Johnny Depp

Ο ηθοποιός μήνυσε το μέσο που ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία μεγάλη υπόθεση, αυτή των Johnny Depp και Amber Heard, ξεκίνησε να εκδικάζεται την Τρίτη, 7 Ιουλίου, στη Βρετανία. Ο Depp μήνυσε το News Group Newspapers (NGN) και τον executive editor της Sun, Dan Wooton, για ένα άρθρο του 2018, στο οποίο ο συντάκτης ανέφερε ότι ο Depp χτυπούσε τη σύζυγό του. 

Το εν λόγω δημοσίευμα ισχυριζόταν ότι ο ηθοποιός ήταν βίαιος απέναντι στη Heard κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ο ίδιος έχει αρνηθεί ξανά και ξανά όλες τις κατηγορίες. 

Ξεκίνησε η δίκη της υπόθεσης κακοποίησης της Amber Heard από τον Johnny Depp

Τόσο ο Depp όσο και η Heard θα δώσουν το παρών στη δίκη, όπως επίσης και οι πρώην σύντροφοι του Depp, Vanessa Paradis και Winona Ryder, οι οποίες θα είναι και μάρτυρες μέσω βίντεο. Η δίκη θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες και, όπως αναφέρει ο Guardian, θα γίνει σε πέντε δικαστήρια εξαιτίας των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης. 

Johnny Depp

Η υπόθεση επρόκειτο να ξεκινήσει να εκδικάζεται το Μάρτιο, αλλά καθυστέρησε από το ξέσπασμα της πανδημίας. Η νομική ομάδα του Depp θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι το δημοσίευμα της Sun έβλαψε πολύ τον ηθοποιό. Η Sun θα καλέσει τη Heard να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της, που βασίζονται σε 14 κατηγορίες για βία, από το 2013 μέχρι το 2016. 

Ο Depp και η Heard γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα του The Rum Diaries και παντρεύτηκαν το 2015. Το 2016 η Amber ζήτησε περιοριστικά μέτρα και τον κατηγόρησε για κακοποίηση. 

Το ζευγάρι χώρισε το 2017 επίσημα και η Heard εισέπραξε 7 εκατομμύρια δολάρια τα οποία έδωσε σε φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει θύματα ενδοοικογενειακής βίας και ένα νοσοκομείο για παιδιά.