Η Zendaya κατάφερε να γυρίσει μία ταινία κατά τη διάρκεια του lockdown

Κι όμως η ομάδα βρήκε τον τρόπο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η παραγωγή της ταινίας Euphoria ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, εξαιτίας του lockdown. Παρόλα αυτά ο Sam Levinson και η Zendaya έχουν ακόμα πολλά να κάνουν. Οι δυο τους γύρισαν μια άλλη ταινία, το Malcolm & Marie, μαζι με τον John David Washington, ο οποίος πρωταγωνιστεί με τη Zendaya, και ένα ακόμα περιορισμένο καστ ηθοποιών, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Deadline. 

Δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμα και η υπόθεση παραμένει μυστική, όμως από ότι φαίνεται "θυμίζει το Marriage Story και αντικατοπτρίζει κάποια από τα κοινωνικά ζητήματα που ο κόσμος αυτή την περίοδο”, όπως εξηγεί το δημοσίευμα. Η Zendaya έδωσε επίσης μία γεύση από αυτό ανεβάζοντας στα social media ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει με τον Washington. 

Πώς τα κατάφεραν; Σύφμωνα με τη Deadline, τα γυρίσματα έγιναν από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου σε ένα eco-conscious σπίτι στο Carmel. Η ομάδα έκανε τεστ για τον κορωνοϊό και έμεινε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει να γυρίζει. 

Επιπλέον υπήρχαν πάρα πολλές οδηγίες που έπρεπε να ακολουθούν, ενώ στα γυρίσματα υπήρχε και γιατρός που παρακολοθούσε τους ηθοποιούς. Τα μέλη του καστ αλλά και το συνεργείο δεν είχαν επαφή με κανέναν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενώ δεν τους επιτράπηκε να αφήσουν το σπίτι όπου έμεναν καθόλου. Ακόμα και ο σεφ που μαγείρευε για όλους, έμενε εκεί για όσο καιρό γυριζόταν η ταινία. 

Ποτέ δεν υπήρχαν πάνω από 12 άτομα στο σετ και η φυσική επαφή μεταξύ των ηθοποιών και της υπόλοιπης ομάδας ήταν πολύ περιορισμένη. Δεν υπήρχαν μικρόφωνα και οι ηθοποιοί ντύνονταν μόνοι τους. Κάθε μέρα τα σκηνικά έπρεπε να απολυμαίνονται ενώ γίνονταν συνεχώς θερμομετρήσεις. Η λίστα με τα πρωτόκολλα που έπρεπε να ακολουθούν είναι ατελείωτη. 

Τελικά όμως όλα έγιναν όπως πρέπει. Τώρα το ερώτημα είναι πώς είναι το αποτέλεσμα. Σε λίγο καιρό θα το δούμε.