Ο Brooklyn Beckham παντρεύεται

Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα του Victoria Beckham, με ένα post στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O Brooklyn Beckham αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη του Nicola Peltz. Αν και τα νέα κυκλοφορούν εδώ και μερικές μέρες στο διαδίκτυο, μόλις πριν από λίγη ώρα τα επιβεβαίωσε η ίδια η Victoria Beckham ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

"Τα πιο υπέροχα νέα! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που ο  Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύονται! Σας ευχόμαστε αγάπη και μια ζωή γεμάτη ευτυχία. Σας αγαπάμε πολύ και τους δύο!" έγραψε η σχεδιάστρια κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε, η οποία δείχνει το ζευγάρι, μάλλον μετά την πρόταση γάμου, καθώς η Nicola φοράει στο χέρι της ένα πολύ εντυπωσιακό μονόπετρο. Λίγα λεπτά αργότερα μοιράστηκε και ο Brooklyn την ίδια φωτογραφία. 

Ο φωτογράφος ζήτησε από το μοντέλο να τον παντρευτεί και το γεγονός ήταν γνωστό στην αρχή μόνο στον στενό τους κύκλο. Σύμφωνα με τη Mirror οι Victoria και David έδωσαν την ευχή τους στους μελλόνυμφους, αλλά ο εκπρόσωπός τους αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει. 

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο για το γάμο τους. Ο Brooklyn και η Nicola είναι ζευγάρι εδώ και 10 μήνες και μάλιστα το γεγονός είχε κάνει γνωστό ο ίδιος ο Brooklyn, ανεβάζοντας πριν από καιρό ένα post στο Instagram για να της ευχηθεί χρόνια πολλά.