Η Rihanna και ο Jack Dorsey συνεργάστηκαν για να δωρίσουν 4.000 iPads σε μαθητές στα Barbados

Μια ακόμα φιλανθρωπική ενέργεια από την pop star και τον CEO του Twitter.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey και η Rihanna συνεχίζουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε όσους έχουν ανάγκη. Η pop star μοιράστηκε ένα μήνυμα στα social media, της πρωθυπουργού των Barbados, Mia Amor Mottley, ανακοινώνοντας ότι το Clara Lionel Foundation της τραγουδίστριας μαζί με την πρωτοβουλία #StartSmall του Dorsey, δώρισαν 4.000 iPads σε μαθητές του νησιού.

Η Rihanna και η Dorsey συνεργάζονται τακτικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένης μιας κοινής δωρεάς 4,2 εκατομμυρίων δολαρίων που δόθηκε σε καταφύγια ενδοοικογενειακής βίας με έδρα το Λος Άντζελες.

Η Rihanna και ο Jack Dorsey συνεργάστηκαν για να δωρίσουν 4.000 iPads σε μαθητές στα Barbados
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey 

Η Rihanna, η οποία συνήθως παραμένει διακριτική όταν πρόκειται για φιλανθρωπικές συνεισφορές, εξέφρασε την υπερηφάνεια της για τη συνεργασία με την πρωθυπουργό Mottley. "Δεν το κάνω συνήθως, αλλά είμαι οπαδός της πρωθυπουργού μου @mamottley! Τι τιμή να είμαι πρεσβευτής της χώρας μου μέσω της ηγεσίας σας! Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο να πείτε αυτά τα ευγενικά λόγια!" έγραψε η Rihanna. "Τεράστια ευχαριστώ στον αδερφό μου @gallest που ηγήθηκε αυτού του έργου και στην ενέργεια #StartSmall του Jack Dorsey για την παντοτινή υποστήριξή του στο @ClaraLionelFdn! 💛✊🏿🇧🇧" έγραψε η Rihanna.