Οι stars αποτίουν φόρο τιμής στον Kobe Bryant και την κόρη του Gianna

Ο θρύλος του NBA σκοτώθηκε με την κόρη του σε συντριβή ελικοπτέρου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Kobe Bryant και της 13χρονης κόρης του, Gianna, οι celebrities αποτίουν τον δικό τους φόρο τιμής μέσα από τα social media τους. 

Ο 41 ετών Kobe και η κόρη του 'Gigi' ήταν ανάμεσα στους εννέα ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Ο θρύλος του NBA είχε αποκτήσει τέσσερις κόρες με τη σύζυγό του Vanessa Bryant: Natalia (17), Gianna (13), Bianka (3), and Capri (7 μηνών).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χθες το βράδυ, η απονομή των βραβείων Grammy πραγματοποιήθηκε στο Staples Center - το δεύτερο σπίτι του Black Mamba καθώς έπαιξε για τους Los Angeles Lakers σε όλη του την καριέρα. Κατά τη διάρκεια των Grammys, οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη σκηνή, αναφέρθηκαν αρκετές φορές στην κληρονομιά που άφησε πίσω του ο παίκτης του NBA, από την εναρκτήρια performance της Lizzo μέχρι τον συγκινητικό λόγο της Alicia Keys. 

"Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, όλοι μας νιώθουμε μια τρελή λύπη αυτή τη στιγμή, γιατί νωρίτερα, σήμερα, το Los Angeles, η Αμερική και όλος ο κόσμος έχασε έναν ήρωα. Και πραγματικά στεκόμαστε εδώ βαθιά λυπημένοι, στο σπίτι που έχτισε ο Kobe Bryant. Αυτή τη στιγμή, ο Kobe και η κόρη του Gianna και όλοι όσοι έχασαν τη ζωή τους σήμερα είναι στη σκέψη μας. Είναι στις προσευχές μας. Είναι σε αυτό το κτήριο. Θα ήθελα να ζητήσω από τον καθένα να αφιερώσει ένα λεπτό και να μοιραστεί τη δύναμη και τη στήριξή του με τις οικογένειές τους. Δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ξεκινούσαμε έτσι το show. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα του πώς αισθανόμαστε αυτή τη στιγμή" δήλωσε η Keys.

Τα συναισθήματά τους εξέφρασαν αρκετοί διάσημοι, θέλοντας να τιμήσουν - ο καθένας με τον δικό του τρόπο - τη μνήμη του Kobe και της Gianna, καθώς επίσης και να στείλουν τις προσευχές τους στις οικογένειες των επτά ακόμα ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό συμβάν. 

Barack Obama

Naomi Campbell 

David Beckham

Kim Kardashian

Kayne West

J.Lo

Taylor Swift

Gigi Hadid

Demi Lovato

Priyanka Chopra

Justin Bieber

Bella Hadid

Drake

Halle Berry