Η Rihanna είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τη νέα skincare σειρά της

Η Fenty Skin θα είναι διαθέσιμη από τις 31 Ιουλίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από το λανσάρισμά της τον Σεπτέμβριο του 2017, η Fenty Beauty έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη στη βιομηχανία της ομορφιά. Το brand έχει αναδιαμορφώσει τα standards γύρω από την ομορφιά (η δημιουργία μιας τεράστιας γκάμας σε αποχρώσεις foundation άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού) και έχει παρουσιάσει καμπάνιες που όχι μόνο αποδέχτηκαν αλλά αγκάλιασαν τη διαφορετικότητα. 

Αυτή την εβδομάδα, η Rihanna ανακοίνωσε τελικά το λανσάρισμα της σειράς Fenty Skin, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 31 Ιουλίου. Τα νέα για τη μετάβαση του brand στο skincare είχαν γίνει ήδη γνωστά από το 2017, όταν ένας θαυμαστής αποκάλυψε μια καταχώριση εμπορικού σήματος για μια επωνυμία "House of Fenty". Σύμφωνα με αυτή την αίτηση, η σειρά θα παράγει "καλλυντικά, μη φαρμακευτικά προϊόντα περιποίησης , δηλαδή κρέμες, λοσιόν, τζελ, τονωτικά και καθαριστικά".

Τα πέντε ονόματα που αναφέρονται στο εμπορικό σήμα είναι αρκετά διφορούμενα - από το Buff Ryder έως το Flash Nap και το Fat Water - αφήνοντας τους θαυμαστές να εικάζουν τι ακριβώς θα περιλαμβάνουν οι πρώτες καινοτομίες της Rihanna για την περιποίηση του δέρματος. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι η pop star είναι έτοιμη να ακολουθήσει για τη φροντίδα της επιδερμίδας, την ίδια προσέγγιση με την ομώνυμη σειρά μακιγιάζ. "Η περιποίηση του δέρματος είναι η αλήθεια. Είτε λειτουργεί είτε όχι. Δεν μπορεί να κρύβει κάτι" είχε δηλώσει σε μια πρόσφατη συνέντευξή της. 

Η Fenty Skin θα κυκλοφορήσει στο Fentyskin.com στις 31 Ιουλίου.