Η μητέρα της Britney Spears υποβάλλει αίτημα για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της

Η κίνηση έρχεται καθώς οι θαυμαστές επαναφέρουν το #FreeBritney.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με την Britney Spiars να υποβάλλεται εδώ και χρόνια σε έλεγχο των οικονομικών της, η μητέρα της pop star, Lynne Spears προχώρησε σε αίτημα προκειμένου να συμπεριληφθεί στη διαχείριση των χρημάτων της κόρης της.

Συγκεκριμένα, η Lynne ενδιαφέρεται να λαμβάνει ειδική ειδοποίηση για "όλα τα θέματα" σχετικά με το SJB Revocable Trust της κόρης της, το οποίο η Britney υπέβαλε το 2004 προκειμένου να προστατεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία τόσο για την ίδια όσο και για τους δύο γιους της στο μέλλον. Στόχος είναι να "κρατήσει και να διαχειριστεί τα περιουσιακά της στοιχεία κατά τη διάρκεια της ζωής της και να διανείμει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία κατά το θάνατό της" γράφει το The Blast, το οποίο αποκάλυψε πρώτο την είδηση.

Η Lynne είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να αποκτήσει πρόσβαση σε ζητήματα που σχετίζονται με την εποπτεία των οικονομικών της κόρης της, τα οποία διαχειρίζεται ο πρώην σύζυγός της και ο πατέρας της Britney, Jamie Spears. Η τελευταία ειδική ειδοποίηση που είχε ζητήσει ήταν τον Μάιο του 2019, σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

Η μητέρα της Britney Spears υποβάλλει αίτημα για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της

"Η μητέρα της Britney ήθελε πάντα να έχει θέση στην εποπτεία των οικονομικών της. Η μαμά της έχει προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν" αναφέρει μία πηγή στο δημοσίευμα, γράφοντας επίσης ότι το δικαστήριο επέκτεινε την εποπτεία των οικονομικών της Britney για μέχρι τουλάχιστον το τέλος αυτού του καλοκαιριού. Η pop star μπήκε για πρώτη φορά σε αυτό το πλαίσιο το 2008 αφού φέρεται να ταλαιπωρείται από ψυχικές διαταραχές.

Τους τελευταίους μήνες, οι fans της Britney έχουν διαδώσει διάφορες θεωρίες σχετικά με την φαινομενικά παράξενη παρουσία της Britney στα κοινωνικά μέσα, με αποτέλεσμα τελικά την επανεμφάνιση του #FreeBritney, ενός trending hashtag που πιέζει για απελευθέρωση από την οικονομική εποπτεία. Μετά την αποκάλυψη της Britney στο Instagram ότι έκαψε κατά λάθος το γυμναστήριο του σπιτιού της, οι fans εξέφρασαν την ανησυχία τους.  "Τι συνέβη πραγματικά; Είσαι εντάξει Britney; Ανησυχούμε πραγματικά για σένα", σχολίασε ένας χρήστης.

Η Britney διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ότι είναι ο εαυτός της στα κοινωνικά μέσα. "Καταλαβαίνω πώς σε μερικούς ανθρώπους μπορεί να μην αρέσουν οι δημοσιεύσεις μου ή ακόμη και να τους μπερδεύουν, αλλά εγώ είμαι χαρούμενη", έγραψε σε μια ανάρτηση Instagram που μοιράστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. "Είμαι όσο περισσότερο αυθεντική γίνεται".