Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake έγιναν γονείς για δεύτερη φορά (;)

Το ζευγάρι καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειάς τους μετά από μια μυστική εγκυμοσύνη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν οι Jessica Biel και Justin Timberlake, αφού σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το ζευγάρι καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειάς του μετά από μια εγκυμοσύνη που όπως φαίνεται, κρατήθηκε μυστική.

Η 38χρονη ηθοποιός γέννησε ένα αγοράκι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και πλέον βρίσκεται στο σπίτι με το νεογέννητο, τον σύζυγό της Timberlake, 39 ετών και τον μεγαλύτερο γιο τους Silas, 5 ετών. Σύμφωνα με το DailyMail.com, η μητέρα της Biel, Kimberly Conroe Biel, 65 ετών, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης εβδομάδας με την κόρη της και το νεογέννητο εγγόνι της.

Ο Timberlake και η Biel δεν έχουν φωτογραφηθεί δημόσια από τον Μάρτιο, ενώ φέρονται ότι μένουν στο σπίτι τους στο Big Sky της Μοντάνα, από τις 25 Μαρτίου. Μια φωτογραφία στο Instagram που δημοσιεύτηκε εκείνη την ημέρα από τον Timberlake δείχνει την Biel από απόσταση να στέκεται σε μια χιονισμένη κοιλάδα.

Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τους εκπροσώπους του ζευγαριού, όπως όπως αναφέρει μία πηγή στο DailyMail.com, η μητέρα της Biel επιβεβαίωσε το φύλο του παιδιού και σκοπεύει να μείνει μαζί τους για λίγο διάστημα.