Η Chrissy Teigen ανέβασε ένα video με τον John Legend γυμνό στο ντους

Το μοντέλο δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει όσο τραβούσε το βίντεο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Chrissy Teigen και ο John Legend αποτελούν ένα από τα πιο χαριτωμένα ζευγάρια του Hollywood και το τελευταίο Instagram post το επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά. Τραβώντας βίντεο τον εαυτό της στον καθρέφτη, φορώντας ένα ασύμμετρο μαγιό, η Teigen έπαιρνε στο πλάνο και τον σύζυγό της, που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκεται γυμνός στο ντους. 

Ο Legend φαίνεται να απολαμβάνει το ντους του, ενώ η Teigen δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει καθώς προσπαθεί παράλληλα να καλύψει με το χέρι της, ένα σημείο που τυχόν να λογοκριθεί. Όσο για τον Legend, δείχνει να αγνοεί όσα εξελίσσονται - κυριολεκτικά - πίσω από την πλάτη του.

Η Teigen αφαίρεσε πρόσφατα τα εμφυτεύματα στο στήθος της και μίλησε σχετικά με την εμπειρία της στο Instagram. Τον Μάιο, η συγγραφέας του Cravings αποκάλυψε: "Αφαιρώ τα εμφυτεύματα στο στήθος μου! Ήταν υπέροχα για πολλά χρόνια, αλλά τελείωσε. Θέλω να φορέσω ένα φόρεμα στο μέγεθός μου και να ξαπλώνω άνετα μπρούμυτα! Γι 'αυτό μην ανησυχείτε για μένα! Όλα καλά. Θα έχω ακόμα στήθος, θα είναι απλά καθαρό λίπος" έγραψε μεταξύ άλλων.