Η σοκαριστική ανάρτηση της Jennifer Aniston για τον κορωνοϊό

Η ηθοποιός θέλησε να δείξει στο ευρύ κοινό πώς είναι πραγματικά ένας ασθενής.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Jennifer Aniston κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον κόσμο για τη σοβαρότητα της πανδημίας του κορωνοϊού. Η τελευταία της κίνηση ήταν να κάνει μια σοκαριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για μια φωτογραφία ενός αγαπημένου της φίλου, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στην εντατική. Ο Kevin, ο οποίος φαίνεται διασωληνωμένος στο εν λόγω post, ήταν ένας από τους ασθενείς του κορωνοϊού, ο οποίος, ευτυχώς, κατάφερε να αναρρώσει. 

"Αυτός είναι ο φίλος μας ο Kevin. Απόλυτα υγιής, χωρίς κάποιο υποκείμενο νόσημα. Αυτό είναι ο Covid. Είναι πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο αφελείς και να πιστεύουμε ότι μπορούμε να το προσπεράσουμε. Αν θέλουμε να τελειώσει –και θέλουμε, σωστά; Το πιο απλό βήμα που μπορούμε να κάνουμε είναι ΠΑΡΑΚΑΛΩ να φοράμε μάσκα. Απλώς σκεφτείτε αυτούς που έχουν υποφέρει από αυτόν τον φρικτό ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας. Και πάνω από όλα για τον εαυτό σας. Ο κορωνοϊός επηρεάζει όλες τις ηλικίες. Υ.Γ. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές του Απριλίου. Ευτυχώς πλέον έχει σχεδόν αναρρώσει. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας" έγραψε συμπεριλαμβάνοντας για ακόμα μια φορά το hashtag #wearadamnmask στην ανάρτησή της. 

Με αυτή την ανάρτηση και το ιδιαίτερα φορτισμένο κείμενο, η Jennifer Aniston προσπάθησε για ακόμα μία φορά να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο τονίζοντας το πόσο σοβαρή υπόθεση είναι η πανδημία και το πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την ξεπεράσουμε. 

Πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός είχε ανεβάσει άλλη μία φωτογραφία με μάσκα, στην οποία μίλησε για το θέμα και ζήτησε και πάλι από τον κόσμο να φοράει τη μάσκα του. 

"Οι άνθρωποι ανησυχούν για τα δικαιώματά τους που "παραβιάζονται" ζητώντας τους να φορέσουν μάσκα. Δεν θα έπρεπε να αποτελεί debate. Αν ενδιαφέρεσαι για την ανθρώπινη ζωή φόρεσε μάσκα", είχε γράψει μεταξύ άλλων βάζοντας το hashtag #wearadamnmask.