Η Gisele γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της φυτεύοντας δέντρα

To supermodel αποφάσισε να "δώσει πίσω στη Μητέρα Γη".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gisele Bündchen γιόρτασε τα 40α της γενέθλια και αποφάσισε να κάνει κάτι για το περιβάλλον. Το περασμένο Σαββατο το supermodel μοιράστηκε στο Instagram την υπόσχεσή της να φυτέψει 40 χιλιάδες δέντρα στον Αμαζόνιο. "Όπως ίσως θα ξέρετε κάποιοι, τα γενέθλιά μου είναι στις 20 Ιουλίου. Και δεν είναι απλώς γενέθλια! Δεν το πιστεύω ότι γίνομαι 40. Νιώθω ότι ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή μου και θα ήθελα να το γιορτάσω με έναν τρόπο που έχει νόημα, οπότε αποφάσισα να φυτέψω 40000 δέντρα" δήλωσε το μοντέλο. "Φυτεύω δέντρα για διαφορετικά projects όλα αυτά τα χρόνια, νιώθω πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσω πίσω στη Μητέρα Γη."

Η Gisele αργότερα εξήγησε ότι δεν μπορεί να πετάξει και να φυτέψει τα δέντρα η ίδια και γι' αυτό ζήτησε από την οικογένειά και τους φίλους της να κάνουν δωρεές στον οργανισμό Viva Vida, για να συνεχίσει να φυτεύει δέντρα στην πατρίδα της τη Βραζιλία. Το μοντέλο επίσης μοιράστηκε την υπόσχεσή της μαζί με φωτογραφίες όπου η ίδια, ο άντρας της Tom Brady και τα παιδιά τους, φυτεύουν δέντρα. 

Επιπλέον μοιράστηκε ένα post από το παρελθόν, στο οποίο φαίνεται ότι επισκέφθηκε ένα μαζί με μια κοινότητα στη Βραζιλία, μία περιοχή όπου είχε βοηθήσει να φυτευτούν δέντρα. Από τότε έμαθε ότι η εν λόγω κοινότητα έχει βοηθήσει να αναγεννηθούν χιλιάδες στρέμματα γης στη χώρα, ενώ επιπλέον έχει βοηθήσει να αποκτήσουν δουλειά οι γυναίκες που ζουν εκεί. 

"Με έκανε πολύ χαρούμενη το να ξέρω ότι οι μικροί σπόροι που είχαμε φυτέψει πριν πολλά χρόνια είναι πλέον πηγή ζωής. Σήμερα θα χρησιμοποιήσω την ίδια τράπεζα σπόρων για να φυτέψω 40000 δέντρα για τα γενέθλιά μου και να συνεχίσω να βοηθάω στην αναγέννηση της φύσης. Ευγνωμοσύνη" έγραψε η Bündchen.