Η Selena Gomez δήλωσε πως κακοποιήθηκε συναισθηματικά από τον Justin Bieber

"Χαίρομαι που τελείωσε".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από το τέλος της σχέσης της Selena Gomez και του Justin Bieber, ωστόσο η γνωστή τραγουδίστρια εξακολουθεί να μιλά για το ταραχώδες παρελθόν τους.

Η Selena Gomez δήλωσε πως κακοποιήθηκε συναισθηματικά από τον Justin Bieber

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο National Public Radio, η Selena αποκάλυψε πως κακοποιήθηκε συναισθηματικά από τον Justin. "Ένιωσα ότι η σχέση δεν τελείωσε με σεβασμό και το είχα αποδεχτεί αυτό, αλλά ξέρω ότι χρειαζόμουν κάποιο τρόπο να πω τα κάποια πράγματα που ευχόμουν να είχα πει... Ήταν πολύ δύσκολο και χαίρομαι που τελείωσε", είπε. 

Celebrities Selena Gomez Justin Bieber

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ίδια αναφέρεται στον εαυτό της ως "θύμα ενός είδους κακοποίησης", όταν μιλά για την εν λόγω σχέση και το αντίκτυπο που είχε πάνω της. "Είναι επικίνδυνο να έχεις τη νοοτροπία θύματος", είπε. "Και δεν είμαι αγενής όταν λέω πως νιώθω θύμα ενός είδους κακοποίησης", πρόσθεσε. "Εννοείς συναισθηματικής κακοποίησης", την ρώτησαν. "Ναι, και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που έπρεπε να βρω τον τρόπο να καταλάβω σαν ενήλικας. Και έπρεπε να καταλάβω τις επιλογές που έκανα", απάντησε. "Παρόλο που σίγουρα δεν θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μιλώντας για αυτό, είμαι πολύ περήφανη που μπορώ να πω πως νιώθω πιο δυνατή από ποτέ και πως έχω βρει τον τρόπο να το ξεπερνάω με όση περισσότερη χάρη γίνεται", συνέχισε. 

Σε παλαιότερη ανάρτησή του στο Instagram, o Bieber είχε αναγνωρίσει την προβληματική συμπεριφορά που είχε στο παρελθόν: "Ξεκίνησα να κάνω ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποίησα όλες τις σχέσεις μου. Δεν σεβόμουν τις γυναίκες και ήμουν θυμωμένος. Απομακρύνθηκα από όλους όσους με αγάπησαν και κρύφτηκα πίσω από το καβούκι του ανθρώπου που είχα γίνει. Ένιωθα ότι δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό. Μού έχει πάρει χρόνια να επανέλθω από όλες αυτές τις απαίσιες αποφάσεις, να διορθώσω σχέσεις και να αλλάξω τις συνήθειές μου στις σχέσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ