H αδερφή της Britney Spears παίρνει θέση για όλα αυτά που ακούγονται σχετικά με την ψυχική υγεία της τραγουδίστριας

Η Jamie Lynn Spears απαντάει στα αρνητικά σχόλια

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Jamie Lynn Speras απαντάει στη κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό στο Instagram η αδερφή της Brintey. "Δεν θα μιλήσω δημοσίως, δεν θα δώσω εξηγήσεις αν το άτομο που αφορούν οι φήμες δεν θέλει να το κάνω”, δήλωσε η ίδια.

Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα post του μουσικού Hasley, το οποίο μιλάει για τη σημασία του να είσαι ευαίσθητος και συμπαθητικός στους άλλους κυρίως όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με θέματα ψυχικής υγείας. "Όταν αντιμετωπίζεις ψυχικές ασθένειες ή νοιάζεσαι για κάποιον που αντιμετωπίζει, ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να προστατεύσεις την ιδιωτικότητά  και την οικογένεια του. Δεν έχει σημασία αν είναι δημόσιο πρόσωπο, αφού όλοι πρέπει να μάθουν να κάνουν το ίδιο” έγραψε η ίδια συνοδεύοντας την ανάρτησή της με το screenshot του Hasley που έγραφε: "Προσεύχομαι αυτό να μην κάνει κανέναν που αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα να νιώσει ντροπή. Να ξέρεις δεν είσαι μόνος και σε αγαπάμε πολύ.”

Μέσα στα χρόνια πολλοί θαυμαστές της Britney μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους σχετικά με την παρουσία της στα social media και τα ιδιαίτερα posts της.

H αδερφή της Britney Spears παίρνει θέση για όλα αυτά που ακούγονται σχετικά με την ψυχική υγεία της τραγουδίστριας
Oι αδερφές Spears σε εμφάνιση το 2003.

Το πρόσφατο post της Jamie Lynn στάθηκε αφορμή για ένα αρνητικό σχόλιο που άφησε ένας ακόλουθος στο Instagram, με την ίδια να απαντάει. "Δεν έχεις δικαίωμα να υποψιάζεσαι τίποτα για την αδερφή μου και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για τα προσωπικά της θέματα και την υγεία της. Είναι δυνατή, ασταμάτητη και αυτό είναι κάτι που φαίνεται.”.

Όταν ακόμη ένας user του Instagram σχολίασε αρνητικά, η μικρή αδερφή της Britney απάντησε ξανά: "Δεν θα μιλήσω ποτέ δημοσίως για κάτι που αφορά κάποιον άλλο, κυρίως όταν αυτός δεν το θέλει. Προτιμώ να δεχτώ τα αρνητικά σχόλια, από το να μιλήσω για θέματα που δεν με αφορούν."