Michelle Obama | Πρώτος της καλεσμένος στο νέο της podcast στο Spotify, ο Barack Obama

Το επεισόδιο κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Aπό τον ίδιο τον σύζυγό της και τέως πρόεδρο των ΗΠΑ θα πάρει συνέντευξη στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς podcast του Spotify, η Michelle Obama. To podcast αφορά τις σχέσεις που διαμορφώνουν τους ανθρώπους, από την οικογένεια και τους φίλους έως τους μέντορες, και την προσωπική εξέλιξη των καλεσμένων.

Η συζήτηση των Obama επικεντρώνεται στην "κοινότητα, την αγάπη που ενισχύει τη σχέση και τη ζωή τους μετά τον Λευκό Οίκο".  Η ίδια η Michelle Obama μάλιστα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της εισαγωγής του πρώτου επεισοδίου, όπου εξηγεί πως η ιδέα για τη σειρά προέκυψε συνομιλώντας με την οικογένεια και τους φίλους για το πώς φαίνονταν η ζωή της μετά από οκτώ χρόνια στο Λευκό Οίκο.

"Αυτό για το οποίο μιλάμε είναι για τη θέση μας σε αυτόν τον κόσμο. Πώς νιώθουμε γι' αυτό και τι μπορούμε να κάνουμε με τη δύναμη που έχουμε" σχολίασε μεταξύ άλλων.

"Η κύρια αλήθεια της ιστορίας μου δεν είναι κάτι που έκανα ως Πρώτη Κυρία, αλλά οι δια βίου εμπειρίες που μοιράστηκα με τους ανθρώπους που αγαπούσα, τις συνομιλίες που με καθοδηγούν όποτε βρίσκομαι σε ένα σταυροδρόμι" ανέφερε για τις δικές της εμπειρίες.