Η Gigi Hadid αποκαλύπτει διάφορες γωνιές του σπιτιού της

Το supermodel έχει ντουλάπια διακοσμημένα με ζυμαρικά (και το Twitter δεν μπόρεσε να το αγνοήσει).

HARPER'S BAZAAR TEAM

Συχνά, οι celebrities επιτρέπουν στους fans τους να ρίξουν μια ματιά στα σπίτια τους θέλοντας να δώσουν κάποιες επιπλέον πληροφορίες για την καθημερινότητά τους. Ο Drake ζει σε μια έπαυλη τεραστίων διαστάσεων, το σπίτι της Kim Kardashian και του Kanye West λέγεται ότι είναι ένα στοιχειωμένο αρχοντικό και τώρα το διαμέρισμα της Gigi Hadid, είναι γεμάτο με ζυμαρικά...

Το supermodel μοιράστηκε στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από το σπίτι της γράφοντας: "Πέρασα όλο το χρόνο σχεδιάζοντας και επιμελημένα το έργο μου / το μέρος των ονείρων μου. Φυσικά όλα συγκεντρώθηκαν αμέσως πριν απομονωθούμε από την πόλη…. αλλά είμαι ενθουσιασμένη για την ώρα που θα περάσω απολαμβάνοντας όλες τις ιδιαίτερες γωνίες που έγιναν με λίγη βοήθεια από μερικούς από τους αγαπημένους μου δημιουργούς που αγκάλιασαν τις ιδέες μου και δεν με χαρακτήρισαν τρελή. ++ η μαμά μου :)". 

Η Hadid ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από το διαμέρισμά της, το οποίο φέρεται να άξιζε περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια όταν μετακόμισε. Πέρασε ένας χρόνο για να το ανακαινίσει και τώρα φαίνεται εντελώς διαφορετικό από το όταν το αγόρασε. 

Το Twitter δεν μπόρεσε να αγνοήσει τη διακόσμηση του διαμερίσματος της Gigi, με πολλούς χρήστες να το συγκρίνουν με hostel των φοιτητικών τους χρόνων.