Η Sophie Turner and ο Joe Jonas έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Οι φήμες λένε πως η Turner γέννησε την περασμένη εβδομάδα στο Los Angeles.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Sophie Turner, σύμφωνα με το TMZ, έφερε στον κόσμο την κόρη της, Willa, την περασμένη Τετάρτη σε νοσοκομείο του Los Angeles. Παρόλο που το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, πηγή του Entertainment Tonight είπε πως οι δυο τους είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο Joe και η Sophie καλωσόρισαν στον κόσμο ένα κοριτσάκι την περασμένη Τετάρτη στο Los Angeles και είναι πάρα πολύ χαρούμενοι", ανέφερε η πηγή. "Το ζευγάρι έχει ενθουσιαστεί και δεν μπορεί να σταματήσει να χαίρεται για τη νέα προσθήκη στην οικογένεια. Το ζευγάρι αφιερώνει χρόνο για να απολαύσει αυτήν την ξεχωριστή στιγμή και έχει μοιραστεί μόνο τα νέα με την οικογένεια και τους φίλους του. Λόγω της πανδημίας ο Joe και η Sophie είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με το ποιος είναι γύρω από τους ίδιους και το το κοριτσάκι τους. "

Η είδηση της εγκυμοσύνης ξέσπασε τον Φεβρουάριο, και ενώ κανένας από τους δυο τους δεν την επιβεβαίωσε ποτέ, paparazzi φωτογραφίες άρχισαν να δείχνουν τη φουσκωμένη κοιλιά της Turner. "Το να κάνουν παιδιά και να ξεκινήσουν μια οικογένεια ήταν μέρος του πλάνου του Joe και της Sophie. Πάντα ήξεραν ότι ήθελαν παιδιά", είπε πηγή του Us Weekly.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ