Μόλις αρραβωνιάστηκε μία από τις ανιψιές της πριγκίπισσας Diana

Ένας νέος βασιλικός γάμος έχει ήδη ξεκινήσει να οργανώνεται.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Amelia Spencer, η κόρη του αδερφού της πριγκίπισσας Diana, Charles Spencer, μόλις αρραβωνιάστηκε. Ο περήφανος πατέρας της ανακοίνωσε τα νέα στο Twitter, ανεβάζονται μία φωτογραφία της μέλλουσας νύφης και του αρραβωνιαστικού της, Greg Mallett.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είμαι πολύ χαρούμενος που η κόρη μου, Amelia, αρραβωνιάζεται τον επί 11 χρόνια σύντροφό της, Greg", έγραψε. "Είναι υπέροχο που ακούω το πόσο ενθουσιασμένοι είναι για το μέλλον τους. Στέλνω και στους δύο την αγάπη μου και κάθε καλή ευχή για τη ζωή τους μαζί. Αγαπώ ότι ο Greg ζήτησε την ευχή μου πριν κάνει την πρόταση γάμου. Πολύ γλυκό". 

Και ο μέλλοντας γαμπρός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσω Instagram γράφοντας "Ζήτησα στον έρωτα της ζωής μου να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί μου και εκείνη είπε ναι. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος και σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά @ameliaspencer15."

Η Amelia είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του Charles Spencer με την πρώτη σύζυγό του, Victoria Lockwood. Τα αδέρφια της είναι η Lady Kitty Spencer, η Lady Eliza Spencer, η οποία είναι δίδυμη με την Amelia, και ο Viscount Spencer. Ο Charles έχει επίσης δύο παιδιά με την Caroline Freud, τον The Hon Edmund Spencer και την Lady Lara Spencer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ