Η Helena Bonham Carter είναι "ευχαριστημένη" με την αντικατάστασή της στο The Crown

Ο ρόλος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας περνά στα χέρια της Lesley Manville.

HARPER'S BAZAAR TEAM

"Ευχαριστημένη" δήλωσε η Helena Bonham Carter με την παράδοση του ρόλου της πριγκίπισσας Μαργαρίτας στη Lesley Manville, η οποία θα υποδυθεί την αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ στις σεζόν 5 και 6 του The Crown. Η ηθοποιός ανέλαβε αρχικά τον ρόλο από τη Vanessa Kirby, η οποία ενσάρκωσε το νεότερο εαυτό της πριγκίπισσας Μαργαρίτας για δύο σεζόν.

"Είναι σαν να παραδίδεις τη σκυτάλη, είναι σαν ένας αγώνας που τρέχουμε όλοι και η Vanessa Kirby ήταν απίστευτα ενθουσιώδης και ευγενική και γενναιόδωρη και μου έδωσε πολλές συμβουλές" δήλωσε η Bonham Carter στο Radio Times. "Είπα, βοήθησέ με για να μπορώ να το κάνω αυτό! Επειδή μπορεί να νιώσεις λίγο συγκλονισμένη από όλη την έρευνα. Και ξέρεις ότι αυτό φαίνεται, ότι οι άνθρωποι θα το παρακολουθήσουν, κάτι που είναι ένα υπέροχο δώρο". 

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τη μαγνητοσκόπηση για την 4η σεζόν, η Bonham Carter είναι τώρα έτοιμη να παραδώσει συμβολικά τα σκήπτρα στη Manville, αλλά σχεδιάζει επίσης να της δώσει ένα από τα πιο σημαντικά props της Margaret.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Lesley, νιώθω ότι πρέπει να παραδώσω τη θήκη των τσιγάρων της που χρησιμοποίησα, ως σκυτάλη. Θα περάσει υπέροχα μαζί της [ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα], είμαι τόσο ευχαριστημένη που θα είναι αυτή, είναι σπουδαία ηθοποιός και θα το διασκεδάσει".

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξουν δύο ακόμη σεζόν του The Crown, στο οποίο οι fans θα δουν την Imelda Staunton να αναλαμβάνει τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, χαρακτήρα που υποδύεται τώρα η Olivia Colman, και είχε ενσαρκώσει στο παρελθόν η Claire Foy. Η 4η σεζόν της σειράς αναμένεται να προβληθεί στο τέλος του τρέχοντος έτους.