Η βασιλική οικογένεια εύχεται στην Meghan Markle για τα 39α γενέθλιά της

Οι ευχές που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η δούκισσα του Sussex γιορτάζει τα 39α γενέθλιά της σήμερα και παρά την παραίτησή της από τα βασιλικά της καθήκοντα στην αρχή του έτους, πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας τής ευχήθηκαν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ευχόμαστε στη δούκισσα του Sussex χρόνια πολλά!:", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της βασίλισσας Ελισάβετ και της Meghan Markle, που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram. 

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν ότι της ευχήθηκαν και οι Cambridges, παρά τις φήμες περί έχθρας μεταξύ της Meghan Markle και της Kate Middleton. "Ευχόμαστε χρόνια πολλά στη δούκισσα του Sussex σήμερα", έγραψαν στη λεζάντα της φωτογραφίας της που ανέβασαν στο Twitter. 

Η Meghan θα γιορτάσει τα γενέθλιά της στο Los Angeles μαζί με το σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, και τον 14 μηνών γιο τους, Archie. Πριν από μερικούς μήνες, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αποφάσισαν να παραιτηθούν από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τότε είχαν επιβεβαιώσει ότι θα σκόπευαν "να ισορροπούν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούν το καθήκον τους στη βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τους προστάτες τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ