Η Lana Del Rey άλλαξε τα μαλλιά της υιοθετώντας δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Το νέο της look μετά την πρώτη επίσκεψή της στο κομμωτήριο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν από δύο περίπου μήνες, η Lana Del Rey επιχείρησε να χρησιμοποιήσει το γνωστό τρικ με το λεμόνι προκειμένου να "ανοίξει" το χρώμα των μαλλιών της. "Όταν δεν έχεις καμία άλλη επιλογή από το να γίνεις ξανθιά επειδή ο Kevin Tracey και ο Jacob λείπουν και το μόνο που έχεις για να καλύψεις τις ρίζες σου για 9 εβδομάδες είναι λεμόνια", είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα που τα κομμωτήρια στην Oklahoma άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους, η Lana Del Rey αποφάσισε να εμπιστευθεί τους επαγγελματίες για να διορθώσουν το χρώμα των μαλλιών της. Όπως δήλωσαν οι hairstylists της, Shelby Blankenship, Cierra Gonzalez και Kaylyn Lane, ο στόχος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί ύστερα από αρκετές βαφές, είναι μια ξανθιά champagne απόχρωση.

Με βάση το τωρινό αποτέλεσμα, φαίνεται πως η τραγουδίστρια θέλησε να υιοθετήσει δύο από τα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, κάτι που κάνουν πολλοί celebrities τελευταία, ενώ οι μπροστινές τούφες είναι βαμμένες σε μια πιο ανοιχτόχρωμη ξανθιά απόχρωση, ένα '90s inpired look που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα τελευταία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ