Πριγκίπισσα Diana | Ο λόγος που δεν ήθελε να φορέσει ξανά δημιουργίες του οίκου Chanel μετά το διαζύγιό της

Ο θλιβερός λόγος που άλλαξε τις στιλιστικές της επιλογές μετά το τέλος του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Diana, ένα από τα πιο γνωστά fashion icons του 20ου αιώνα, ήταν γνωστό πως λάτρευε τα designer ρούχα. Ενώ συχνά επέλεγε δημιουργίες των Jimmy Choo και Christian Dior, υπήρχε ένας συγκεκριμένος οίκος που απέφευγε μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ο λόγος για τον οίκο Chanel, δημιουργίες του οποίου αρνούταν κατηγορηματικά να φορέσει, όπως αποκάλυψε ο designer Jayson Brundson στο Harper’s Bazaar Αυστραλίας. Η αιτία ήταν το χαρακτηριστικό double C logo του label.

Πριγκίπισσα Diana | Ο λόγος που δεν ήθελε να φορέσει ξανά δημιουργίες του οίκου Chanel μετά το διαζύγιό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Brundson εξήγησε ότι ενώ τη βοηθούσε να επιλέξει ρούχα για ένα ταξίδι της στην Αυστραλία, του είπε ότι δεν ήθελε να φορέσει τα κλασικά φλατ του οίκου. "Αφού ο Joh Bailey τελείωσε με τα μαλλιά της, έπρεπε να ετοιμαστεί για μια επίσκεψη σε ένα νοσοκομείο και είπε ότι πρόκειται να φορέσει ένα εκρού ταγιέρ του οίκου Versace. Επρόκειτο για ένα πολύ στενό σακάκι και  μια pencil φούστα και είπε ότι δεν ήξερε με τι αξεσουάρ να το συνδυάσει".

"Βγήκε κρατώντας πολλά παπούτσια και τσάντες, τα οποία απλά τα άφησε πάνω στον καναπέ. Και μετά είπε 'Τι λες;', οπότε ξεκίνησα να τα κοιτάω και βρήκα ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel και είπε 'Αυτά θα δείχνουν πολύ όμορφα με το ταγιέρ Versace'. Εκείνη είπε ' Όχι, δεν μπορώ να φορέσω το double C logo'. Τη ρώτησα γιατί και εκείνη είπε ότι της θύμιζε την Καμίλα και τον Κάρολο", είπε. "'Εφταιγε το timing. Ήταν μετά το διαζύγιο", εξήγησε ο Brundson. 

Η πριγκίπισσα Diana χώρισε με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1992, αφού ανακάλυψε την εξωσυζυγική του σχέση με την Καμίλα. "Ήμασταν τρεις σε αυτό το γάμο, οπότε είχε πολυκοσμία", είχε πει η Diana μετά το χωρισμό σε συνέντευξη στο BBC. Το διαζύγιο τους βγήκε τελικά το 1996. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ