Priyanka Chopra-Nick Jonas | Η οικογένειά τους μεγαλώνει

Το νέο μέλος της οικογένειας και η πρώτη φωτογραφία στα social media.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η οικογένεια του Nick Jonas και της Priyanka Chopra μεγαλώνει καθώς ανακοίνωσαν πως υιοθέτησαν και ένα τρίτο σκύλο, με το όνομα Panda. "Καλωσόρισες στην οικογένεια Panda! Ο Panda είναι ένα Husky Australian Shepherd και είμαστε ήδη ερωτευμένοι ❤️ ", έγραψε ο Jonas στο Instagram του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Chopra ανέβασε την ίδια φωτογραφία στο δικό της λογαριασμό και έγραψε: "Το νέο μας οικογενειακό πορτρέτο! Καλωσόρισες στην οικογένεια, Panda! Υιοθετήσαμε αυτό το μικρό σκυλάκι (σύντομα δεν θα είναι τόσο μικρό) πριν μερικές εβδομάδες. Δεν είμαστε σίγουροι αλλά μοιάζει με Husky σε συνδυασμό με Αυστραλιανό Ποιμενικό... και αυτά τα μάτια... και τα αφτιά!!! ❤️😍❤️🐼❤️🐶."

Την Παρασκευή, η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στο Entertainment Tonight για το πώς περνά την καραντίνα με τον Jonas. "Πρέπει να πω, αισθάνομαι πολύ ευλογημένη που βρίσκομαι σε τόσο καλό σημείο σε σύγκριση με τόσους πολλούς ανθρώπους στον κόσμο", δήλωσε η Priyanka. "Είμαστε υγιείς, οι φίλοι και η οικογένειά μας είναι υγιείς και είχα χρόνο να είμαι πραγματικά δημιουργική. Επομένως, πρέπει να πω ότι ήταν ευλογία", είπε. "Νομίζω ότι όλοι θα το θυμόμαστε και θα αναρωτιόμαστε πώς ήμασταν στο σπίτι για έξι μήνες", συνέχισε η Chopra.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ