O Ed Sheeran και η σύζυγός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Το ζευγάρι φρόντισε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γονείς για πρώτη φορά ετοιμάζονται να γίνουν ο Ed Sheeran και η σύζυγός του, Cherry Seaborn. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια και σε λίγες εβδομάδες θα κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του - που ξεκίνησε στα μαθητικά τους χρόνια.

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός τους φρόντισαν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη μυστική και τo lockdown εξαιτίας του Covid-19 τους βοήθησε σ' αυτό. Την ευχάριστη είδηση, ωστόσο, αποκάλυψε πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον στη The Sun, δηλώνοντας: "Ο Ed και η Cherry πετάνε στο φεγγάρι από τη χαρά τους! Είναι πολύ ενθουσιασμένοι, ωστόσο θέλουν να κρατήσουν τους τόνους χαμηλούς". Ενώ συνεχίζει: "Το lockdown τους βοήθησε να κρατήσουν ασφαλές το μυστικό τους, ωστόσο καθώς πλησιάζει η ώρα της γέννας αποφάσισαν ότι ήρθε η στιγμή να το μοιραστούν με τα μέλη της οικογένειάς τους και φίλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο τέλος της περασμένης χρονιάς, ο Ed Sheeran είχε δηλώσει ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθώς θέλει να αφοσιωθεί στα ταξίδια και την προσωπική του ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ