Priyanka Chopra | Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία Matrix;

Η τέταρτη ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίων ημερών, η Priyanka Chopra θα είναι η νέα προσθήκη στην τέταρτη ταινία Matrix που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021. Η ηθοποιός θα βρεθεί στο πλευρό του Keanu Reeves και της Carrie-Anne Moss, συμπληρώνοντας έτσι το καστ.  Η Chopra δεν έδωσε κάποια επίσημη απάντηση για τις φήμες που κυκλοφορούν αφού όπως όλα δείχνουν, τώρα εστιάζει στο νέο της εγχείρημα, τη νέα σειρά "Citadel". Ο Neil Patrick Harris και η Yahya Abdul-Mateen είναι επίσης κάποια από τα ονόματα που θα προστεθούν στη ταινία, αν και οι ρόλοι τους δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. 

Η δημιουργός Lana Wachowski θα είναι ξανά στο τιμόνι του sequel αν και δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την πλοκή. Το μοναδικό στοιχείο που προμηνύει την υπόθεση είναι το σχόλιο του ηθοποιού Keanu Reeves: "Θα εκπέμπει φιλοδοξία. Έτσι όπως πρέπει".

Oι φαν της ταινίας ανυπομονούν και είναι πολύ χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη, αφού έχουν περάσει δεκαέξι χρόνια από την τελευταία ταινία "The Matrix Revolutions". 

Priyanka Chopra | Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία Matrix;
The Matrix Revolutions (2003)

Αν και δεν έχει υπάρχει ακόμη κάποιος επίσημος τίτλος για την τέταρτη ταινία, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου 2021.