Η Miley Cyrus ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Cody Simpson

"Δύο μισά δεν μπορούν να κάνουν ένα ολόκληρο".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά το διαζύγίο της από τον Liam Hemsworth τον Αύγουστο του 2019, η Miley είχε μια σύντομη σχέση με την πρώην σύντροφο του Brody Jenner, Kaitlynn Carter. Ύστερα, η Cyrus ήταν σε σχέση με τον Cody Simpson, με τον οποίο χώρισε λιγότερο από ένα χρόνο μετά, όπως ανακοίνωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νέα του χωρισμού τους αποκάλυψε το TMZ στις 13 Αυγούστου, δημοσιεύοντας ένα άρθρο, το οποίο έλεγε πως οι δυο τους δεν είναι μαζί "εδώ και μερικές εβδομάδες". Με τις φήμες να εξαπλώνονται με ταχύτατους ρυθμούς στο διαδίκτυο, η Miley πήρε την κατάσταση στα χέρια της επιβεβαιώνοντας την είδηση μέσω Instagram Live. 

"Αυτή την στιγμή, δύο μισά δεν μπορούν να κάνουν ένα ολόκληρο και ο καθένας δουλεύει με τον εαυτό του για να γίνουμε οι άνθρωποι που θέλουμε να είμαστε, όπως όλοι σε αυτήν την ηλικία", εξήγησε η Miley. 

Πρόσθεσε επίσης ότι καθώς γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, θα παραμείνουν φίλοι μετά το χωρισμό τους. "Απλά αποφασίζουμε τι θέλουμε να είμαστε στη ζωή μας, τι θέλουμε να κάνουμε με τη ζωή μας και επίσης, μην το κάνετε σπουδαίο θέμα αν την επόμενη εβδομάδα βγούμε βόλτα για πίτσα. Είμαστε φίλοι εδώ και 10 χρόνια και θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι", είπε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ