X

Halle Berry | Στα 54 της αποδεικνύει ότι είναι ακόμα το απόλυτο sex symbol

Η ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλιά της.

Με αφορμή τα 54α γενέθλιά της, η Halle Berry ανέβασε μια νέα φωτογραφία στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να κάνε skateboard φορώντας ένα λευκό T-shirt και bikini bottoms. Είναι ξυπόλυτη, τα μαλλιά της έχουν το απόλυτο messy look, και το σώμα της δείχνει εξαιρετικά γυμνασμένο.

"54... η ζωή γίνεται ολοένα και καλύτερη🌈✨", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που συγκέντρωσε πάνω από 700.000 likes σε μία μόλις ώρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύ γρήγορα τα σχόλια γέμισαν με ευχές από τους διάσημους φίλους της. "Χρόνια πολλά ❤️,” έγραψε η Julianne Moore. "Yasssssss! 👑 ❤️,” σχολιάσε η celebrity trainer Jeanette Jenkins.

Tο νεανικό physique της ευθύνεται στον υγιεινό τρόπο ζωής της. Γυμνάζεται με τον trainer Peter Lee Thomas και όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, προτιμά ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα ταυτόχρονα. "Οι κοιλιακοί μου είναι πιο γυμνασμένοι από ποτέ". Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί περιλαμβάνει box, yoga και πολεμικές τέχνες. "Δεν είχα ιδέα πόσο χρονών ήταν όταν τη γνώρισα", είπε ο προπονητής της. "Όταν έμαθα πόσο ήταν, σοκαρίστηκα γιατί έχει την πειθαρχία και τη φυσική κατάστασης 25χρονης".

Όσον αφορά τη διατροφή της, επιλέγει τροφές πλούσιες σε λιπαρά και με μέτρια περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, σύμφωνα με το κετογονικό πρότυπο διατροφής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ