Το γλυκό μήνυμα της Reese Witherspoon για τη μητέρα της και όλους τους νοσηλευτές

Η ηθοποιός ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μαμά της και ταυτόχρονα τόνισε το έργο των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή της υγείας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Reese Witherspoon μοιράστηκε μερικές throwback φωτογραφίες από τη μητέρα της Betty για να γιορτάσει τα γενέθλιά της και ταυτόχρονα να τονίσει πόσο σημαντική είναι η προσφορά των νοσηλευτών.

Η Reese μοιράστηκε το απόκομμα μιας εφημερίδας που δείχνει τη μαμά της την εποχή που εργαζόταν ως νοσοκόμα, μια γλυκιά selfie που ποζάρουν μαζί αλλά μια φωτογραφία της φοιτητικής ταυτότητας της μητέρας της από το 1969. Η ομοιότητα της Reese με τη μητέρα της είναι εκπληκτική, κάτι που ισχύει και με την ηθοποιό και την κόρη της, Ava Phillippe. "Χρόνια πολλά στη μαμά μου, Betty! Κανείς δεν με κάνει να γελάω και να χαμογελάω όπως αυτή" έγραψε η Reese.

Προς τιμήν της σκληρής δουλειάς της μητέρας της ως νοσοκόμας και των χρόνων που αφιέρωσε στη διδασκαλία των μαθητών της νοσηλευτικής, η Reese αναφέρθηκε και στους νοσηλευτές που εργάζονται σήμερα στην πρώτη γραμμή. "Λατρεύω αυτήν τη φωτογραφία της ως νεαρή νοσοκόμα που μόλις ξεκινά… και με ένα υπέροχο καπέλο θα μπορούσα να προσθέσω", έγραψε. "Ζήτω σε όλες τις νοσοκόμες εκεί έξω! Δίδαξε επίσης νοσηλευτική για 30 χρόνια στο @tennstateu.... Αναρωτιέμαι πάντα πόσοι από τους μαθητές της στη νοσηλευτική είναι εκεί έξω και βοηθούν τους ανθρώπους. Η μαμά έλεγε πάντα ότι η ζωή που προσφέρεις στους άλλους είναι η η καλύτερη ζωή που έχει. Συμφωνώ 100%. Σ 'αγαπώ μαμά! Να έχεις  τα καλύτερα γενέθλια! Θα έρθω εκεί πολύ σύντομα για να σε αγκαλιάσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ