Η Meghan και ο Harry σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φόρεσαν τις μάσκες τους και συμμετείχαν σε μια οργάνωση στην Καλιφόρνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle την Παρασκευή για να παρευρεθούν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην Καλιφόρνια. Το ζευγάρι, το οποίο πρόσφατα μετακόμισε στη Σάντα Μπάρμπαρα, πήρε μέρος σε μια μια διανομή στο Λος Άντζελες, όπου έδωσαν σχολικά, ρούχα, είδη υγιεινής και τρόφιμα σε οικογένειες.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Baby2Baby, ένα ίδρυμα που παρέχει ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά ηλικίας μεταξύ 0 και 12 ετών, τα οποία ζουν σε συνθήκες φτώχειας στην περιοχή του Λος Άντζελες. Ο δούκας και η δούκισσα φορούσαν μάσκες καθώς βοηθούσαν, δίνοντας τις προμήθειες από τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα μοιράστηκε μια δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram, ευχαριστώντας το ζευγάρι που συμμετείχε."Το Baby2Baby ήταν υπερήφανο που φιλοξένησε μια διανομή μέσω Drive-Through στο Knox Elementary στο Νότιο Λος Άντζελες καθώς οι μαθητές σε όλη τη χώρα επιστρέφουν στην εξ αποστάσεως μάθηση αυτή την εβδομάδα. Ευχαριστούμε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ που συμμετείχαν στην ομάδα μας για να μας βοηθήσουν να μοιράσουμε σχολικά, ρούχα, είδη υγιεινής, φαγητό και πολλά άλλα σε παιδιά που χρειάζονται αυτά τα βασικά πράγματα περισσότερο από ποτέ κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτοφανούς σχολικής περιόδου" έγραψε ο οργανισμός, δημοσιεύοντας παράλληλα και φωτογραφίες του Harry και της Meghan εν ώρα εργασίας.