Η Bella Hadid ποζάρει με τα αγαπημένα της ζώα και φόρεμα Bottega Veneta

Το μοντέλο ανέφερε μάλιστα ότι είχαν εξαίρετο εργασιακό ήθος!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ζωή εν μέσω lockdown έχει κάνει τη δουλειά πιο δύσκολη για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, όμως η Bella Hadid βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο, διατηρώντας τις κοινωνικές αποστάσεις.

Έχοντας ποζάρει ήδη γυμνή στο σπίτι για τον Jacquemus και με πολλές underboob στιγμές σε μια πληθώρα φωτογραφιών με μπικίνι, η Bella αποφάσισε να αλλάξει το concept για την επόμενη φωτογράφησή της. Επομένως, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το μοντέλο αποφάσισε να παίξει με δύο κατσίκες που ονομάζονται Funky και Bam-Bam.

Για τη φωτογράφηση, η Bella φόρεσε ένα άνετο μεταξωτό φόρεμα Bottega Veneta αξίας 2.890 δολαρίων, το οποίο ταίριαξε όμορφα με τους φίλους της στο αγρόκτημα. Στην λεζάντα της στο Instagram, η Bella αποκάλυψε επίσης ότι τα εξαιρετικά χαριτωμένα κατσίκια ανήκουν στον αδερφό της, τον Anwar Hadid και τη φίλη του, Dua Lipa.

"ευχαριστώ τους υπέροχους γονείς τους ... που τους επέτρεψαν να λάβουν μέρος σε μια τόσο τεράστια παραγωγή. Ήταν απολύτως γοητευτικά / με εξαιρετικό εργασιακό ήθος" αποκάλυψε στη λεζάντα. Και, ναι, η Bella αναφέρθηκε στον εαυτό της ως "θεία των funky και bam-bam".