Η Daisy Edgar-Jones αστειεύεται ότι οφείλει την επιτυχία της στις αφέλειές της

Η ηθοποιός λέει ότι η μοίρα της στα επαγγελματικά άλλαξε όταν απέκτησε ένα νέο χτένισμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Normal People, η Daisy Edgar-Jones είναι πλέον ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε ότι αμφισβητούσε τον εαυτό της ως ηθοποιό προτού έρθει ο ρόλος και αστειεύεται ότι οφείλει την επιτυχία της στην αλλαγή του χτενίσματός της. 

"Πραγματικά, νιώθω ότι οφείλω τα πάντα στις αφέλειές μου", είπε η ηθοποιός στο Grazia. "Δεν έπαιρνα ρόλους για ένα διάστημα και είχα μια κρίση:" Έπρεπε να πάω στο πανεπιστήμιο; Σε δραματική σχολή; Δεν πρόκειται να δουλέψω ποτέ ξανά!".

"Έτσι έκοψα αφέλειες. Στη συνέχεια, κυριολεκτικά την επόμενη εβδομάδα, έκανα ακρόαση για τον War of the Worlds και η επόμενη ακρόασή μου ήταν για το Normal People. Οι αφέλειές μου είναι τα πάντα. Τα πάντα".

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για την πρόκληση να διατηρήσει τις αφέλειές της κατά τη διάρκεια του lockdown, όπου έπρεπε να κάνει πολλές συνεντεύξεις από την κρεβατοκάμαρά της, χωρίς πρόσβαση σε κομμωτήριο.

"Ένας από τους συγκατοίκους μου, ο Kenny, έκοψε τις αφέλειές μου - πολύ καλά στην πραγματικότητα, κάτι που είναι καλό γιατί είναι ένα πολύ ιερό κομμάτι του χτενίσματός μου" αστειεύτηκε.

Η Edgar-Jones είδε τη φήμη της να εκτοξεύεται όταν ανέλαβε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Normal People, μια μεταφορά του επιτυχημένου, ομότιτλου, μυθιστορήματος της Sally Rooney στο BBC, η οποία αφηγείται την ιστορία αγάπης ενός νεαρού ζευγαριού από την Ιρλανδία. Η δουλειά της έχει ήδη κερδίσει υποψηφιότητα στην κατηγορία Καλύτερη Ηθοποιός στα Critics Choice Awards, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ