Ο Brad Pitt θα κυκλοφορήσει τη δική του ροζέ σαμπάνια

Ο ηθοποιός έχει ήδη μία από τις πιο δημοφιλείς ετικέτες κρασιών στον κόσμο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τη δική του ροζέ σαμπάνια πρόκειται να κυκλοφορήσει ο Brad Pitt, με το όνομα Fleur du Miraval.

Ο ηθοποιός θα πουλήσει το νέο του κρασί υπό την ετικέτα του, Miraval, ενός πολύ δημοφιλούς ροζέ που παράγεται στο κτήμα Miravel, το οποίο είχε αγοράσει με την τότε σύντροφό του Angelina Jolie, το 2011. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί την εταιρεία με την οικογένεια Perrins, η οποία συνέβαλε ώστε να αναδειχθεί το ροζέ τους σε ένα από τα πιο επιτυχημένα στον κόσμο. 

Για το νέο project, η ομάδα του Miravel συνεργάζεται με τους Péters, μια φημισμένη οικογένεια παραγωγών σαμπάνιας έκτης γενιάς, οι οποίοι δημιούργησαν το κρασί χρησιμοποιώντας τη μέθοδο saignée, σύμφωνα με το Forbes.

"Για μένα, η σαμπάνια δημιουργεί συναισθήματα γιορτής, ποιότητας, κύρους και πολυτέλειας" δήλωσε ο Pitt στο People. "Αλλά η ροζέ σαμπάνια εξακολουθεί να είναι σχετικά άγνωστη. Υποστηριζόμενη από την επιτυχία μας με την Miraval στην Προβηγκία, ήθελα να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα καθοριστικό brand ροζέ σαμπάνιας, εστιάζοντας όλες τις προσπάθειές μας μόνο σε αυτό το χρώμα".

Η πρώτη σοδειά της σαμπάνιας θα περιλαμβάνει μόλις 20.000 μπουκάλια και το καθένα θα πωλείται για 390 $ (περίπου 330 ευρώ). "Πάνω απ 'όλα, είναι ένα υπέροχο, εξαιρετικό κτήμα, το οποίο ερωτεύτηκα και συνεχίζω να επενδύω για να το κάνω ένα από τα καλύτερα κτήματα στην Προβηγκία. Για το κρασί, συνεργάστηκα με την οικογένεια Perrin. Βγάζουν οινοποιούς εδώ και πέντε γενιές. Είμαστε μαζί σε αυτό μακροπρόθεσμα. Δεν είναι απλώς μια τάση που θα περάσει" πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Το Fleur du Miraval θα κυκλοφορήσει στα ράφια των ΗΠΑ τον Οκτώβριο.