X

Πρίγκιπας Harry | Ο λόγος που είναι στεναχωρημένος επειδή βρίσκεται στην Καλιφόρνια

O Harry είναι "στεναχωρημένος" που έχει αποκλειστεί στην Καλιφόρνια και δεν μπορεί να παρευρεθεί στο ταξίδι στο Μπαλμόραλ.

Εδώ και μερικούς μήνες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μαζί με το γιο τους, Archie, ζουν στην Καλιφόρνια και έχουν να επισκεφθούν τη Μ.Βρετανία από πριν το ξέσπασμα της πανδημίας. Για λόγους ασφαλείας, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν πρόκειται να συναντήσουν τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο καθιερωμένο ετήσιο ταξίδι στο Μπαλμόραλ και σύμφωνα με φήμες ο Harry είναι απαρηγόρητος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πηγή του Touch, ο Harry είναι "στεναχωρημένος" που έχει αποκλειστεί στην Καλιφόρνια και δεν μπορεί να παρευρεθεί στο ταξίδι πλάι στον πρίγκιπα William και την Kate Middleton. Οι Cambridges βρίσκονται στη θερινή κατοικία της βασίλισσας ήδη από τις 28 Αυγούστου, κάτι το οποίο θα έκαναν και οι Sussexes αν δεν είχε ξεσπάσει η πανδημία. 

Όσο βρίσκονται στην Καλιφόρνια, η Meghan και ο Harry περνούν χρόνο μαζί στο νέο τους σπίτι. "Ο Harry δεν ξέρει καλά την περιοχή, αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι καλά", αναφέρει μια πηγή. "Προτιμά τη Σάντα Μπάρμπαρα από το Λος Άντζελες. Έχει την ελευθερία και το χώρο που χρειάζεται. Ο Harry ήταν εξαιρετικά δυστυχισμένος στο Λος Άντζελες". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ