Meghan Markle | 8 φορές που μας έπεισε ότι έτσι πρέπει να είναι τα casual looks

Η δούκισσα του Sussex γνωρίζει καλά αυτό το στιλ.

Στην πρώτη της εμφάνιση ως επίσημη αγαπημένη του πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle φόρεσε τζιν. Τόσο απλά! Το γοητευτικό κορίτσι που ετοιμαζόταν να εισέλθει στην κραταιά βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, δεν είχε βγει από το ίδιο καλούπι με τις ντεμπιτάντ της βρετανικής αριστοκρατίας και, όπως εξάλλου αποδείχτηκε, δεν είχε ακριβώς την εικόνα για τις απαιτήσεις του ρόλου που θα αναλάμβανε ως σύζυγος ενός γαλαζοαίματου. Γέννημα θρέμμα της Καλιφόρνια, δημοφιλής -τότε- τηλεοπτική σταρ, κουβαλούσε ένα cool και χαλαρό attitude που λίγη σχέση έμοιαζε να έχει με τον αυστηρά δομημένο και άκαμπτο κόσμο του Παλατιού.

Η Meghan Markle έφτασε στη Μεγάλη Βρετανία με τις βαλίτσες της γεμάτες από τα αγαπημένα της skinny jeans και τα χαχόλικα σακάκια της, αλλά σύντομα αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να κάνει αλλαγές στο στιλ της, να ακολουθήσει τους ενδυματολογικούς κανόνες του πρωτοκόλλου και να προσαρμοστεί σε πιο "επίσημες" στιλιστικές φόρμες. Ακόμα κι έτσι, ποτέ δεν έχασε την casual διάθεσή της, και στη περίοδο που παρέμεινε αφοσιωμένη στις υποχρεώσεις της μας χάρισε πολύ αξιόλογα casual outfits.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το casual style της Meghan  

H Meghan Markle έχει δουλέψει καλά το casual style πριν την παρουσία της στη βασιλική οικογένεια. Ξέρει πώς να συνδυάζει τα πιο basic κομμάτια, ένα τζιν μ' ένα λευκό πουκάμισο για παράδειγμα, και τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ, και να δημιουργεί looks που επιστρέφουν ξανά και ξανά ως παραδείγματα υποδειγματικού casual.  Τα staples μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας έχουν θέση και στη δική της, και εκτός από τα αγαπημένα της στενά denim παντελόνια, είτε στο κλασικό denim blue είτε σε μαύρο χρώμα, από τη συλλογή της δεν λείπουν τα κομψά φαρδιά blazers, τα πουκάμισα, τα μονόχρωμα tops, οι μαρινιέρες, τα sporty jackets, οι καμπαρντίνες, τα shirt dresses και οι παντελόνες, αλλά και τα πιο άνετα ζευγάρια παπούτσια όπως τα φλατ, τα αθλητικά και οι εσπαντρίγιες. Ανάμεσα στα αγαπημένα της αξεσουάρ, συναντάμε τα ψάθινα καπέλα και τις tote bags, τα aviator γυαλιά ηλίου, και τα μίνιμαλ κοσμήματα

Είναι γνωστό ότι η δούκισσα του Sussex ανακυκλώνει στις εμφανίσεις της αγαπημένα της κομμάτια, έχει αγαπημένα fast fashion brands (J.Crew, Staud, Aritzia, Mother Denim, Club Monaco, Banana Republic, Everlane, & Other Stories κ.ά.), ενώ φροντίζει να στηρίζει κι εκείνα που εφαρμόζουν πρακτικές βιωσιμότητας (Veja, Reformation, Theory, Hiut Denim κ.ά).

Η επιστροφή στο Los Angeles

Η Meghan και ο Harry, μετά την παραίτησή τους από τις βασιλικές υποχρεώσεις, μετακόμισαν μόνιμα στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες. Από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού επί αμερικανικού εδάφους,  γίνεται ξεκάθαρο ότι η Meghan ξαναβρήκε το στιλ που είχε αφήσει στο χαλάκι του Παλατιού και από τον κήπο του καινούργιου της σπιτιού ξεκινάει ξανά να χτίζει το χωρίς ψεγάδια casual προφίλ της.

Στην πρόσφατη συζήτησή της με την Gloria Steinem, που μεταδόθηκε σε video, η Meghan Markle εμφανίστηκε χαλαρή και ευδιάθετη φορώντας μια φαρδιά ριγέ παντελόνα με λευκό t-shirt και μαύρα πέδιλα, αλλά και ψάθινο καπέλο που έκανε αίσθηση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την πρόσφατη εμφάνισή της, θυμηθήκαμε 8 ακόμα casual looks της που προσφέρουν στιλιστική έμπνευση: 

Λευκό πουκάμισο, τζιν παντελόνι με σκισίματα και ταμπά μπαλαρίνες, αυτά ήταν τα κομμάτια που υποστήριξαν το look της στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της ως σύντροφος του Harry, το 2017 στο Τορόντο. Bonus piece: η oversized tote τσάντα.  

Στο πρώτο τους επίσημο ταξίδι ως ζευγάρι, τον Οκτώβριο του 2018 στη Νέα Ζηλανδία, η Meghan Markle επένδυσε αρκετά σε casual looks. Στο συγκεκριμένο, συνδύασε το μαύρο skinny jean της με λευκό πουκάμισο, γκρι καρό φαρδύ σακάκι και suede ankle boots. 

Λίγο πριν την αναχώρησή τους από τη Νέα Ζηλανδία, για τη βόλτα τους στο δάσος της Ροτόρουα, η Meghan φόρεσε το μαύρο της skinny jean με navy puffer μπουφάν και φλατ παπούτσια. Μάλιστα, το μπουφάν το δανείστηκε από τη γκαρνταρόμπα του Harry. 

Τον Απρίλιο του 2018, λίγο πριν το γάμο της, η Meghan εμφανίζεται σε γήπεδο για να παρακολουθήσει τους φιλανθρωπικούς αγώνες Invictus Games φορώντας μπλούζα με το logo Invictus Games, μαύρο bootcut τζιν και χακί καμπαρντίνα.  

Τον Δεκέμβριο του 2019, η δούκισσα του Sussex έκλεψε τις εντυπώσεις στους αγώνες του US Open με το denim shirt dress της που συνδύασε με γκρι μακριά ζακέτα, aviator γυαλιά ηλίου και shoulder bag. 

Φεβρουάριος του 2019 και στο ταξίδι τους στο Μαρόκο, η εγκυμονούσα Meghan Markle φόρεσε το μαύρο skinny jean της με μαρινιέρα, suede ankle boots και army-green σακάκι.

Τον Ιούλιο του 2019, της απογορεύτηκε η πρόσβαση στα βασιλικά θεωρεία για τους αγώνες του Wimbledon επειδή επέλεξε να φορέσει τζιν. Βεβαίως, το συνδύασε ιδανικά με μαύρο top και ριγέ loose σακάκι. Bonus piece: το panama καπέλο και τα cat-eye γυαλιά ηλίου.  

Μαθήματα στιλ παρέδωσε με τα outfits η δούκισσα του Sussex στο ταξίδι της στην Νότιο Αφρική τον Σεπτέμβριο του 2019. Σε μία από τις πιο casual στιγμές της, η δούκισσα συνδύασε το μαύρο της τζιν με λευκό λινό πουκάμισο, denim jacket και ένα ζευγάρι δερμάτινα φλατ. Bonus piece: η canvas tote bag της.