Οι Meghan Markle και Gloria Steinem μιλούν για το εκλογικό δικαίωμα και τον φεμινισμό

Η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών συνάντησε τη δούκισσα του Sussex στο νέο της σπίτι στο Montecito.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle συνεχίζει να τονίζει τη σημασία των φετινών προεδρικών εκλογών - και αυτή τη φορά, η Gloria Steinem ένωσε τις δυνάμεις της με τη δούκισσα για να ενισχύσει τη φωνή της.

Σε ένα νέο ασπρόμαυρο κλιπ που μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού Makers Women στο Instagram, η Meghan Markle και η Steinem κάθονται άνετα στον κήπο του σπιτιού της δούκισσας στο Montecito και συζητούν για την ανάγκη να εμφανιστούν οι γυναίκες στις κάλπες φέτος - αλλά και κάθε εκλογική χρονιά.

Για τη συνάντησή τους, η Meghan επέλεξε ένα αέρινο σύνολο - ριγέ παντελόνι με ένα απλό λευκό μπλουζάκι και ένα καλοκαιρινό καπέλο, ενώ η Steinem έδειχνε κομψή φορώντας ένα μαύρο μακρυμάνικο τοπ, παντελόνι στο ίδιο χρώμα και γυαλιά αεροπόρου. Τα σκυλιά της Meghan και του πρίγκιπα Harry - Guy και Pula - έκαναν επίσης ένα αξιολάτρευτο cameo στο τέλος του κλιπ.

"Meg, καλώς ήρθες στο σπίτι" ξεκινά τη συνομιλία η Steinem. "Είμαι τόσο χαρούμενη που είσαι σπίτι." "Ευχαριστώ", απαντά η δούκισσα. "Κι εγώ, για τόσους πολλούς λόγους."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο teaser του video, αναγνωρίζεται το έργο της Steinem και αμέτρητων άλλων γυναικών που συνέβαλαν στο φεμινιστικό κίνημα και πώς οι γυναίκες σήμερα μπορούν να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους με την παρουσία τους στις κάλπες. "Οι άνθρωποι ξεχνούν πόσο σκληρά πάλεψαν γυναίκες σαν εσένα και τόσες άλλες πριν από σένα για να βρισκόμαστε εδώ που είμαστε τώρα", λέει η Meghan στην Steinem κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. Η ακτιβίστρια απαντά σθεναρά, "Αν δεν ψηφίζεις, δεν υπάρχεις".