Meghan Markle | Η εμφάνιση με ψάθινο καπέλο που ενθουσίασε

Φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry ζουν πια στο Λος Άντζελες και ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις στις Η.Π.Α - πάντα βεβαίως με κάποιο σημαντικό κίνητρο. 

Ένα τέτοιο κίνητρο είναι και η πρόθεση της δούκισσας να επικοινωνήσει στους Αμερικανούς πόσο σημαντική είναι η ψήφος στις εκλογές του Νοεμβρίου και μία τέτοια συζήτηση ξεκίνησε στην αυλή του σπιτιού της με τη διάσημη φεμινίστρια συγγραφέα Gloria Steinem. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέρα από τα όσα συζήτησαν οι δυο γυναίκες για τις εκλογές, αλλά και για τον φεμινισμό, η εμφάνιση της Meghan Markle έγινε, βεβαίως, για άλλη μια φορά topic συζήτησης. Απ' αυτή δε την εμφάνιση, στην οποία η δούκισσα του Sussex συνδύασε ένα παντελόνι με ρίγες από το brand Anine Bing με ένα απλό λευκό t-shirt και τα Stella McCartney πέδιλά της, όλοι ξεχώρισαν και άρχισαν να συζητούν στα social media για το ψάθινο καπέλο της. 

Όπως έγραψε κάποιος "αυτό το καπέλο είναι τα ΠΑΝΤΑ", ενώ ένας άλλος σχολίασε "η Meghan με εξέπληξε μ' αυτό το video... η χαρά, οι σκύλοι, το ΚΑΠΕΛΟ". 

Το ψάθινο καπέλο με το μεγάλο γείσο της Meghan Markle ανήκει στο καλιφορνέζικο brand  Janessa Leone, και κοστίζει 300€. Με αφορμή, μάλιστα, την εμφάνισή της Meghan μ' αυτό το καπέλο και τη σπουδαιότητα της συζήτησης το brand ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δωρίσει το 10% από τις online αγορές του συγκεκριμένου μοντέλου στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Ι am a voter". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ