Λευκό t-shirt | Τα καλύτερα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα της πόλης

Βρήκαμε τα καλύτερα white tees για τη μετάβαση στο γραφείο.

Σε μία από τις σκηνές της ταινίας "Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα" του Roger Vadim, η ακαταμάχητη Brigitte Bardot εμφανίζεται φορώντας ένα jean με γυρισμένα ρεβέρ και ένα λευκό t-shirt. Και τόσο απλά δημιουργεί ένα iconic και ανεπιτήδευτα κομψό look που μένει αξέχαστο.

Η διαχρονικότητα του λευκού t-shirt επιβεβαιώνει καθημερινά τους λόγους που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Πρακτικό και ευέλικτο, ταιριάζει με όλα τα ρούχα. Είναι το κομμάτι - κλειδί που έχετε μαζί στις διακοπές - δεν υπάρχει άλλωστε καλύτερος συνδυασμός από ένα λευκό t-shirt μαζί με ένα jean σορτς, αλλά και αυτό που θα δημιουργήσει ανεπιτήδευτα κομψά looks στην πόλη και την επιστροφή στο γραφείο.

Οι γυναίκες της μόδας το συνδυάζουν με tailored παντελόνια και mules, denim βερμούδες και πέδιλα, μίντι φούστες ή ακόμη και μέσα από slip καλοκαιρινά φορέματα. Προτιμήστε λευκά, μονόχρωμα t-shirts από οργανικό βαμβάκι ή λινό ύφασμα, ενώ η expert Victoria Beckham συμβουλεύει πως ένα σχέδιο λίγο πιο μεγάλο από το μέγεθος που συνήθως φοράτε είναι πάντοτε πιο chic.

Λευκό t-shirt | Τα καλύτερα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα της πόλης
White Τ-shirt
White Τ-shirt
White Τ-shirt

Δείτε 8 από τις επιλογές που ξεχωρίσαμε:

Πηγή: madamefigaro.gr

T-shirt, Zara.

T- shirt με βολάν Victoria, Victoria Beckham.

T-shirt, Cos.

T- shirt, H&M.

T-shirt με σούρες, Zara.

T-shirt με βάτες, Isabel Marant.

T-shirt, Burberry.

T-shirt, The Line by K.