Η Hailey Baldwin διοργάνωσε ένα μεγάλο bachelorette party με τις φίλες της

Το μοντέλο και ο Justin Bieber, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παντρευτούν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λίγες μέρες πριν από τον επίσημο γάμο της με τον Justin Bieber, η Hailey Baldwin διοργάνωσε το bachelorette party της στο δυτικό Hollywood. To ζευγάρι που παντρεύτηκε σε μια κρυφή τελετή πέρυσι, θα πραγματοποιήσει και τον επίσημο γάμο του αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι αγαπημένες φίλες της Hailey, ανάμεσα τους και η Κendall Jenner, δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την τόσο σημαντική στιγμή. Η Jenner ταξίδεψε από το Μιλάνο μετά το τέλος της Εβδομάδας Μόδας, για να δώσει το παρών στο party της Baldwin. Σύμφωνα με το κανάλι Ε!, ήταν αυτή που οργάνωσε τις περισσότερες δραστηριότητες της βραδιάς. 

H Baldwin φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα που συνδύασε με Jacquemus τσάντα και πέπλο.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, η παρέα βρέθηκε στο εστιατόριο Ysabel για βραδινό και στη συνέχεια στο club Delilah. Από το party δεν έλειπαν και τα κλασικά bachelorette props. "Η παρέα είχε πολύ χαρούμενη διάθεση. Μπορούσε κανείς να καταλάβει πως η Hailey ήταν ενθουσιασμένη που γιόρταζε με τις φίλες της. Χαμογελούσε συνέχεια" αναφέρουν οι πηγές του περιοδικού. 

O γάμος των Biebers, σύμφωνα με το Tmz, θα πραγματοποιηθεί σε εκκλησία της Νότιας Καρολίνας. Αυτή είναι η τέταρτη φορά -και μάλλον η τελευταία- που το ζευγάρι προσπαθεί να οργανώσει την τελετή γάμου του. Μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την τελετή γιατί δεν μπορούσαν να είναι δίπλα τους κάποια αγαπημένα τους πρόσωπα.