Η Taylor Swift μίλησε για τη διατροφική διαταραχή από την οποία έπασχε

Όλα όσα είπα στο ντοκιμαντέρ του Netflix, Miss Americana.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Taylor Swift μίλησε για τη διατροφική διαταραχή, από την οποία έπασχε στο παρελθόν στο ντοκιμαντέρ της, Miss Americana, το οποίο μόλις βγήκε on air στο Netflix. 

H τραγουδίστρια είπε πως πέρασε μία περίοδος στη ζωής της, κατά την οποία έβλεπε φωτογραφίες της και σταματούσε να τρώει. "Συνέβη λίγες φορές, και δεν είμαι καθόλου περήφανη για αυτό", είπε. "Μία φωτογραφία μου στην οποία ένιωθα πως η κοιλιά μου έδειχνε πολύ μεγάλη ή... που κάποιος είχε πει πως μοιάζω έγκυος... αυτό με έκανε να νιώθω τόσο άσχημα ώστε να σταματήσω να τρώω για λίγο", λέει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τον καιρό, οι διατροφικές της συνήθειες ξεκίνησαν να επηρεάζουν το πόσο δυνατή ένιωθε και την δυσκόλευαν στο να διαχειριστεί το επίπονο και φυσικά απαιτητικό της πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε συνεχόμενες εβδομάδες περιοδείες.

Celebrities Taylor Swift
Η Taylor Swift εμφανώς αδυνατισμένη το 2015.

"Πίστευα πως ήταν φυσιολογικό που ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω στο τέλος ενός show ή κατά τη διάρκειά του", αποκαλύπτει. "Πίστευα ότι έτσι πρέπει να είναι. Τώρα καταλαβαίνω πως όχι, αν τρως φαγητό, αν έχεις ενέργεια και είσαι δυνατή, μπορείς να κάνεις όλα τα shows και να μη νιώθεις έτσι", εξηγεί. 

Η Swift αποκάλυψε επίσης πως πλέον αποφεύγει να κοιτά φωτογραφίες της, ώστε να μην επιστρέφει στην ίδια νοοτροπία. "Με έπιασα χθες να το ξανακάνω και είπα 'Όχι. Δεν το κάνουμε αυτό πια. Αλλάζουμε το κανάλι στο μυαλό μας και δεν το κάνουμε αυτό πια'", λέει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ