Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Lady Gaga;

Η Lady Gaga μόλις επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Michael Polansky.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Lady Gaga μόλις επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε σχέση, αναρτώντας μία φωτογραφία με το νέο σύντροφό της, τον επιχειρηματία και επενδυτή, Michael Polansky, στο Instagram.

"Περάσαμε πολύ ωραία στο Miami," έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Gaga. "Στέλνω την αγάπη μου σε όλα τα μικρά μου τερατάκια και τους fans, είστε οι καλύτεροι!"

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, ο Polansky παρακολούθησε το AT&T TV Super Saturday Night Show της Gaga από το VIP μπαλκόνι, πλάι στη μητέρα της, Cynthia Germanotta.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία πηγή από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας είπε στο E! News πως η Gaga και ο Polanksy είναι μαζί εδώ και ένα μήνα περίπου και "βγαίνουν από πριν τις γιορτές". Η ίδια πηγή είπε επίσης πως η Gaga είναι "τρελή" για τον όμορφο επενδυτή. Η Gaga χώρισε από τον προηγούμενο σύντροφό της, Dan Horton, τον περασμένο Οκτώβρη.

Ποιος είναι ο Michael Polansky;

Είναι ο εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος Parker.​​​​​

Ο Polansky ίδρυσε το ίδρυμα Parker με τον Sean Parker, ο οποίος είναι συνιδρυτής μεγάλων τεχνολογικών επιχειρήσεων, όπως το Napster και το Facebook. Η οργάνωση, η οποία εγκαινιάστηκε το 2015, υποστηρίζει φιλανθρωπικές προσπάθειες στις επιστήμες της ζωής, στην παγκόσμια δημόσια υγεία, στις πολιτικές δεσμεύσεις και στις τέχνες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της. Είναι επίσης μέλος του συμβουλίου του ινστιτούτου Parker για την καρκινική ανοσοθεραπεία που εδρεύει στο San Franciso, το οποίο χορηγεί έρευνες για τη θεραπεία του καρκίνου.

Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Harvard

Ο Polansky σπούδασε εφαρμοσμένα μαθηματικά και επιστήμη των υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Harvard σύμφωνα με την Page Six​​​​​​. Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, αποφοίτησε το 2006.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ